Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Nekem lehet ebből problémám?

Nekem lehet ebből problémám?

Figyelt kérdés

Augusztusba "elajándékoztam"egy keverék kutyát.De az oltási könyve sajnos költözésnél elkeveredett,a volt férjemnél van.Aki elvitte a kutyát az előbb hívott hogy kellene az oltási könyve a kutyának mert valaki felnyomta őket az állatvédőknél hogy nem eteti a kutyákat stb...És hogy kellene a könyv.

Sajnos szerintem nem lesz meg a könyv mert a volt férjemmel nem tudok beszélni,írtam neki sms-t de úgyse fogja elküldeni.Nekem ebből lehet bármilyen problémám?

2010. jún. 1. 16:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Az állatorvosnál ahol oltattad biztosan van nyoma az oltásnak,próbálj meg tőle kérni igazolást!:)
2010. jún. 1. 16:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Elsősorban annak lehet baja, akinek elajándékoztad, hiszen már járnia kellett volna az állatorvosnál.

Te kérhetsz igazolást attól az orvostól akinél oltattad a kutyád.

Január óta elég szigorúak a szabályok, akár 100 ezer forintraisbüntethető a tulajdonos, ha a kutyának nincs oltási könyve.(és erről elvileg neki kellett volna gondoskodnia)

2010. jún. 1. 16:59
 3/6 anonim ***** válasza:
43%
(egyébként engem izgatna, hogy a kutyám új gazdája ezek szerint nem járt orvosnál a kutyával majd 1 éve és az is izgatna hogy "felnyomták", mert gondolom volt oka. Az viszont a te felelősséged, hogy jó helyre add a kutyád.)
2010. jún. 1. 17:02
 4/6 A kérdező kommentje:

Én elvileg úgy tudtam jó helyre kerül a kutya.sajnos anyagilag nem tudtam megoldani hogy ellenőrizem hogy bánnak vele mert nagy a távolság kettőnk között.És hát nem sok a pénz amiből élek a kisfiammal.Amúgy szerintem ez csak egy rágalmazás amivel az új tulajdonost megvádolták,mert van sok ember aki ráér másokat besározni.

HA nem kerül elő a régi könyve akkor hívja fel a volt állatorvost aki beoltotta a kutyát?

2010. jún. 2. 07:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Te kérjél másolatot a Te orvosodtól
2010. jún. 4. 20:16
 6/6 A kérdező kommentje:
de már egy éve elköltöztünk lassan 1 éve nála a kutya.mondjuk azóta se szolt vissza hogy akkor hol a könyv
2010. jún. 5. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!