Nekem lehet ebből problémám?
Augusztusba "elajándékoztam"egy keverék kutyát.De az oltási könyve sajnos költözésnél elkeveredett,a volt férjemnél van.Aki elvitte a kutyát az előbb hívott hogy kellene az oltási könyve a kutyának mert valaki felnyomta őket az állatvédőknél hogy nem eteti a kutyákat stb...És hogy kellene a könyv.
Sajnos szerintem nem lesz meg a könyv mert a volt férjemmel nem tudok beszélni,írtam neki sms-t de úgyse fogja elküldeni.Nekem ebből lehet bármilyen problémám?
Elsősorban annak lehet baja, akinek elajándékoztad, hiszen már járnia kellett volna az állatorvosnál.
Te kérhetsz igazolást attól az orvostól akinél oltattad a kutyád.
Január óta elég szigorúak a szabályok, akár 100 ezer forintraisbüntethető a tulajdonos, ha a kutyának nincs oltási könyve.(és erről elvileg neki kellett volna gondoskodnia)
Én elvileg úgy tudtam jó helyre kerül a kutya.sajnos anyagilag nem tudtam megoldani hogy ellenőrizem hogy bánnak vele mert nagy a távolság kettőnk között.És hát nem sok a pénz amiből élek a kisfiammal.Amúgy szerintem ez csak egy rágalmazás amivel az új tulajdonost megvádolták,mert van sok ember aki ráér másokat besározni.
HA nem kerül elő a régi könyve akkor hívja fel a volt állatorvost aki beoltotta a kutyát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!