Milyen fontos tényezőkre figyeljek oda?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni esetleg örökbe fogadni egy mopsz kiskutyát, de kutyatartásban még kezdő vagyok. Mikre figyeljek oda, ha örökbe fogadok egyet?2013. nov. 9. 22:39
1/5 anonim válasza:
Olvass sokat a kutyatartásról. Minél nagyobb az elméleti tudásod, annál kevesebb váratlan dolog érhet. Ha veszel, kerüld a szaporítókat, egy jó mopsz árak minimum 100 ezer, az alatt ha találsz, az gyanús. Törzskönyveset vegyél, tenyészszemlés, eü. szűrésekkel rendelkező szülőktől.
2/5 anonim válasza:
Előzött megcáfolva,én 35ezer ft-ért vettem yorskhire terriert fajtatisztát!!4És már 7 éves és semmi baja nincs!!!
3/5 anonim válasza:
Érzékeny fajta,ezért megbízhatõ helyről vegyed szerződéssel,különben sokba fog kerülni,ha van valamilye örökletes nyavajája.Az sem mindegy,hogy az anyakutya szülőgépként volt e tartva,vagy rendesen.Ezért a kenneleket is szűrd meg,ma már léteznek törzskönyves szaporítók is.
4/5 anonim válasza:
Második, egyszer én is nyertem sorsjegyen, de ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek ajánlani fogom, mint biztos jövedelemforrást. Remélem, átjött a metafora.
5/5 anonim válasza:
Vegyél nyugodtan 100ezer felett kutyát.:))) Nyugodtan beszéljétek rá az embereket,hogy csak az a jó ami drága meg az az egészséges. Seg gfejek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!