Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 6 éves westie kutyánk nem...

6 éves westie kutyánk nem eszik 2 napja, most pedig egy 15 perce elkezdett remegni. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Nem gondoltam semmi komolyra, mert egy falat kolbászt megevett, amit adtam neki, és nem levert, jó a kedve, orra nedves. így gondoltam csak hiszti. 9 után nem sokkal most ide jött, nézem olyan fura, hát remegett, aztán el is múlt olyan 10 perc alatt. Ügyeletet felhívtam(Lehel út), azt mondták, hogyha nem levert, bágyadt, akkor semmi komoly. Kérdezték volt e kullancs mostanában benne, de nem volt. Mi lehet a baj?
2013. nov. 8. 21:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
51%

:DD ti válaszolók komolyan nem vagytok normálisak. mikor elégedtek meg valakivel? az meg, hogy az egyetlen normális hozzászólást lepontoztátok ezalatt a kérdés alatt, szintén beteges.

egyszer feltettem egy kérdést, hogy a kutyám nyirokcsomója miért van megduzzadva. első orvos azt mondta, hogy nincs, ez normális. ti csakazértis zavartatok egy csomó orvoshoz, mert az állatorvosi diplomát tuti pucsításra adják. elköltöttem rá 25ezer forintot, mig kiderült, hogy a kutyám makkegészséges. hagyjátok abba.

2013. nov. 10. 11:06
 22/24 anonim ***** válasza:

Kérdező 2 orvossal beszélt,akik szerint nincs ok aggodalomra és nem küldték ügyeletre,bár fogalmuk nincs róla,mi baja a kutyának.Na ezért írtam,hogy érdemes lenne olyan orvost keresni,aki esetleg tudja.

A másik kettő legfeljebb tippelt,diagnózist felállítani nem tudott.

2013. nov. 10. 13:25
 23/24 A kérdező kommentje:
hagyd el... itt ha tüsszög a kutya, rögtön orvoshoz küldenek. bárki kérdez bármit, pl mért hullott ki egy szem szőre a kutyának: orvos! mindenre orvos... mostmár 3 orvossal beszéltem, egyik sem mondta hogy sürgős, de tudom, az orvos a hülye!
2013. nov. 10. 14:00
 24/24 A kérdező kommentje:
Amúgy mindenkinek köszönöm a válaszokat. A kutyus azóta rendben van! :)
2013. nov. 15. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!