Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 6 éves westie kutyánk nem...

6 éves westie kutyánk nem eszik 2 napja, most pedig egy 15 perce elkezdett remegni. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Nem gondoltam semmi komolyra, mert egy falat kolbászt megevett, amit adtam neki, és nem levert, jó a kedve, orra nedves. így gondoltam csak hiszti. 9 után nem sokkal most ide jött, nézem olyan fura, hát remegett, aztán el is múlt olyan 10 perc alatt. Ügyeletet felhívtam(Lehel út), azt mondták, hogyha nem levert, bágyadt, akkor semmi komoly. Kérdezték volt e kullancs mostanában benne, de nem volt. Mi lehet a baj?
2013. nov. 8. 21:36
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Az,hogy még nem volt állatorvosnál.A Lehel úton tapasztalatom szerint ügyeleti időben nem törik össze magukat a munkában.

Már napközben el kellett volna vinni normális helyre.Holnap egész nap vannak a Primavetben,busszal is könnyen megközelíthető,vidd el.

2013. nov. 8. 21:38
 2/24 A kérdező kommentje:
köszi, ezzel nem vagyok okosabb. Léén most este kezdett remegni, még nincs egy órája, és napközben jó kedve volt, és amit kézből adtam neki, megette, gondoltam nincs baj. Elvinni sajnos hétfőn tudom, akkor lesz fizetés ugyanis. Ezért hívtam a Lehel utat, és írtam ki ide, hátha valaki tud valami okosságot...
2013. nov. 8. 21:46
 3/24 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem ne itt várd a választ! Nem vagyunk orvosok, nézesd meg a drágát!! Lehet, hogy valami komoly ami nem tűr halasztást. (nem akarlak megijeszteni)
2013. nov. 8. 22:00
 4/24 Akiteki ***** válasza:
54%
Levert, étvágytalan... lázas. A remegés pedig lázgörcs. Attól, hogy nem vetted észre, még lehetett benne kullancs. Sürgősen orvos!
2013. nov. 8. 22:04
 5/24 anonim ***** válasza:
36%
tipikus droidok. ha egy kérdező nem csinál semmit, akkor leoltjátok, hogy hívja fel az orvost. ő felhívta az orvost, és leoltjátok, hogy az szar hely. mi mindig oda vittük az ebet amikor ünnepnapokon lett baja, mindig tökéletesen kezelték. kérdező nyugi, nem a gyikes válaszolók végezték el az állatorvosit, hanem az, aki a vonal másik végén volt.
2013. nov. 8. 22:05
 6/24 anonim ***** válasza:
55%
ja, és nyugodtan bedughatsz a fenekébe egy lázmérőt, mivel kistestű, 39°Cig semmiképp sincs para.
2013. nov. 8. 22:07
 7/24 A kérdező kommentje:
de NEM levert. Épp ezaz, hogy nem levert. jó a kedve, ugyan úgy rohangászik, játszik. kézből pedig eszik, csak a táljából nem. Vinném én, de hétfőig 1500 forintom van, annyiért meg rá sem néznek sehol sajnos. Tudom, jön a szöveg: csóró ember ne tartson kutyát! Nem itt várom a választ, csak gondoltam valakinél hátha voltak hasonló tünetek, és az tudja mi volt.
2013. nov. 8. 22:07
 8/24 A kérdező kommentje:
megkértem, 39.2
2013. nov. 8. 22:08
 9/24 A kérdező kommentje:
22:05: neked köszönöm. Ahogy mások kérdéseit is olvasom, itt valaki mindig kötekszik valamiért. :( Meg sűrűn látok sajnos olyan válaszokat is: "ha nincs pénzed minek van kutyád?" féltem is ide kiírni ezt, de hát reméltem, jön egy értelmes ember... :) és jött is a Te személyedben.
2013. nov. 8. 22:10
 10/24 anonim ***** válasza:
68%
Nem levert,jó a kedve,nedves az orra,valószínű nem lázas.A beteg kutya,kézből se eszik kolbászkát.Figyeld,és ha rosszabbodik,te ismered a kutyád,ha elbújik,sokat fekszik,semmit nem eszik vidd el,hogy majd hétfőn fizetsz.Mérd meg a lázát.39.5 felett gond van.
2013. nov. 8. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!