Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 6 éves westie kutyánk nem...

6 éves westie kutyánk nem eszik 2 napja, most pedig egy 15 perce elkezdett remegni. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Nem gondoltam semmi komolyra, mert egy falat kolbászt megevett, amit adtam neki, és nem levert, jó a kedve, orra nedves. így gondoltam csak hiszti. 9 után nem sokkal most ide jött, nézem olyan fura, hát remegett, aztán el is múlt olyan 10 perc alatt. Ügyeletet felhívtam(Lehel út), azt mondták, hogyha nem levert, bágyadt, akkor semmi komoly. Kérdezték volt e kullancs mostanában benne, de nem volt. Mi lehet a baj?
2013. nov. 8. 21:36
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
39.2 volt most egy 10 perce neki. Arra is gondoltam, hogy valami idegrendszeri történet.. :/ származása ismeretlen a kutyának, mert menhelyről hoztam el Őt, szóval valószínű szaporítói volt, róluk meg tudjuk, hogy betegesebbek sajnos.
2013. nov. 8. 22:13
 12/24 anonim ***** válasza:
66%

ahova ilyenkor is tudod vinni, az a család utca, velük meg lehet beszélni részletfizetést is, írtok egy papírt, hogy ekkor meg ekkor tudsz fizetni. Nem hallottam még olyan állatról, akit ne kezeltek volna, mert a gazdája nem tudott azonnal fizetni.

Felhívod őket, elmondod mi van, max ők is azt mondják, hogyha nem levert akkor semmi komoly, bár nekem gyanúsak a tünetek, de te tudod.

(lehel útról meg eddig elég sok rosszat hallottam:/ )

2013. nov. 8. 22:15
 13/24 A kérdező kommentje:
Köszi ennek utána nézek. Mire gyanakszol?
2013. nov. 8. 22:17
 14/24 anonim ***** válasza:

A kutya normál testhője 38,5 és 39 fok között van.És ez nem testmérettől függ.

39,2 ez annyira nem vészes,de gyanakvásra ad okot.Jelenleg 2 napot így elvegetált,de lehet hogy még egy hétvége már nem lenne jó.

Ha semmi nem változik,nem lesz több tünet vagy egyéb,akkor hétfőn vidd el,de ha vmi beüt,akkor valahonnan oldd meg a dolgot.

2013. nov. 8. 22:39
 15/24 A kérdező kommentje:
Fura egy kutya ez. Most is idejött, hozta a labdáját, örül, csóvál. De csak a kezemből hajlandó enni :o
2013. nov. 8. 22:45
 16/24 anonim ***** válasza:
51%
nekem állatorvos mondta, hogy igenis testmérettől függ.
2013. nov. 8. 22:47
 17/24 A kérdező kommentje:
én nem tudom, most 38.7
2013. nov. 8. 22:56
 18/24 A kérdező kommentje:
Ma ugyan nem csinálta, de nem is evett, viszont felhívtam a dokimat a priváton, azt mondta, nem kell aggódni, ha a kutya éhes, eszik. A remegésre azt mondta, lehet meghűlt kicsit, de ha gondolom, és megint remeg, hívjam és kijön.
2013. nov. 9. 19:25
 19/24 anonim ***** válasza:
Azért én megkérdeznék másik,alaposabb orvost is,mint fentebb írták,jól felszerelt rendelőben.
2013. nov. 9. 19:36
 20/24 A kérdező kommentje:
2 orvossal beszéltem. Úgy gondolom, ha lenne ok az aggodalomra, akkor közölné, vigyem ügyeletre.
2013. nov. 9. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!