1 eves koraban milyen tapra valtsak? Eddig puppyt evett, ami 12 honapos korig jo. Utana amire szeretnek valtani,15 honaptol adhato.
Eddig puppyt evett,ami 12 honapos korig jo.Amire veglegesen szeretnek valtani,az 15 honapos kortol adhato.
A kozte levo 3 honapban mit adjak neki?
Nem akarok a gyomran kiserletezgetni es ossze vissza kulonfele tapokkal etetni.
Esetleg keverhetem a puppyt az uj tappal,vagy ez nem jo otlet?van benne vmi,ami miatt egyaltalan nem adhato fiatalabb kutyanak?
Bulldog. Eukanuba puppyt evett,Royal Canin Bulldog 24 re valtanek.kerlek,hagyjatok a gabonaellenesseggel es minoseg lehuzasaval,eddig is szepen fejlodott es minden rendben van a szervezeteben.
Én azért szólnék bele,mert a kutya szervezetének nem erre van szüksége.Egy láncra vert moslékon tartott kutya is "fejlődik" mert a kölyökből,felnőtt lesz.
Szerintem egy bulldognak nem ilyen tápokra van szüksége.
Brit Care tápot javasolnék.
A kérdésedre válaszolva,ha annyira muszáj az RC nem kőbe vésett dolog,hogy 15 hónapostól lehet neki adni,mint ahogy az sem,hogy a puppy kerek 12 hónapig adható.
A puppyt add neki még 13,5 hónapos koráig,utána kezdd el belekeverni az újat.
3 hónapon nem kell problémázni.
Nem tudom hol veszed utolsó a Britet vagy a Brit Care-t,de az eszméletlenül rohadt drágától elég messze van.
Legalább egy fél tucat táp van,ami annál drágább,és néha még rosszabb minőségű is. (Pl. Royal,Eukanuba...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!