Mi a véleményetek a sharpei-ről? Én egy olyan kutyát szeretnék, ami jól bírja költözést, és kis hely elég neki, persze a rendszeres séta az meglesz. Én azt hallotam hogy ezeket nagyon jól bírja. Nektek mi a véleményetek erről a kutyafajtáról?
Nekem két shar pei-em van. Az egyikkel többször is költöztem, az első költözés volt rossz, mert ott nem éreztem jól magam és a munkahelytől is távol volt, frusztrált, hogy a sok utazással is időt veszek el a kutyától és ezt átvette a kutya is, úgyhogy nem is maradtam ott sokáig, kiköltöztem családi házba, ami saját. Nagyon élvezte, én is úgy éreztem, hogy haza érkeztem és ez a kutyán is érezhető volt.
Nálam a két kutya ég és föld természetre. AZ első az kölyökként is komoly volt, mindig azt szoktam rá mondani, hogy koravén, a másik meg még mindig úgy viselkedik mint egy kölyök, pedig már ő is az 5. évét tapossa. Ami megegyezik bennük, az az önfejűség, de nem vészes. A koravén kicsit lustább, barátságos, kutyákkal imád játszani, emberekkel nem annyira, a másik energiabomba, tartózkodó, velem szeret játszani, de más kutyákkal nem (nem marakodós, szeret barátkozni, ismerkedni, de ha játékra kerül sor, akkor angolosan lelép). Egészségügyi probléma egyikkel sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!