Boxer kiskutyát szeretnék 15 000 Ft alatt. Honnan?
Ennyiért csak szaporítótól kapsz.
Nézz menhelyen hasonlót, vagy nézz utána van-e boxer fajtamentés, mert akkor onnan is tudsz szerezni.
Attól, hogy szaporítótól vásárol, még nem biztos, hogy beteg lesz a kutya! Csak az a baj, hogy ez orosz rulett.
Egyszerűen nem szabad támogatni a szaporítókat!
Mint írtam irány a menhely, vagy a fajtamentők!
Fajtamentőknél csak felnőttek vannak,de legalább azok egészségesek.Szaporítótól nem szabad venni már csak azért sem,mert az ilyennél legtöbbször borzalmas körülmények között vannak a kutyák.
A fajta egyébként hajlamos vese és szívproblémára,epilepsziára.Megveszel egy kölyköt 15-ért,kijön egy ilyen probléma,miből fogod kezeltetni?Nekem a 12 ezer forintos kutyám egészen konkrétan több százezerbe került,hogy egyáltalán életben maradt.Egy tanyát örököltem,azt adtam el,az ára konkrétan ráment a kutyára.Ha nincs az az ingatlan,most nincs kutyám sem.
15 ezerért nincs boxer kiskutya.
15 ezerért szaporított,valószínűleg beteges boxer jellegű keveréket kapsz,jobb esetben 1 oltással.
Kb. a gatyádat ráköltöd ezek után.
15 ezerért? Egy havi etetés kerül annyiba... 2 oltás, chip, 4 féreghajtás a minimum amit 8 hetes koráig meg kell kapnia, ez nem jön ki 15 ezerből. Egy törzskönyves kiskutya meg mondjuk 150. A tk kiváltása 5500 és adnak mellé chipet is.
Gondolhatod, hogy nem a papírmunkától kerül 10szer annyiba.
Megvennél az utcán egy idegentől egy iPhone 5-t számla nélkül 15 ezerért? Kb. Ugyanakkora lutri.
És a makk egészségeset honnan állapítottad meg?
A röntgen szemeddel átpásztáztad a kutyát és az egész genetikáját megvizsgáltad,hogy nem örökít és nem is hordoz semmilyen mutált gént?
Ha ilyen profi vagy,akkor gyere már hozzánk és nézz rá a kutyámra,akkor megspórolnád nekem az éves szűrővizsgálataimat...És igen,fajtajellegű keverék,mert ha a fejed tetejére állsz,akkor se tudod bizonyítani,hogy ez a kutya márpedig valóban olyan fajtájú szülőktől van,sőt még a nagyszülők és dédszülők is abba a fajtába tartoznak...
Az,meg hogy küllemre kinek mi a szép,teljesen egyéni megítélés.Te itt vered a nyálad,hogy ezerszer szebb kutya volt..NEKED...és mi van,ha nekem,vagy az anyámnak,vagy Micimackónak épp nem ez tetszik....
Az ilyen szaporító támogató pattogós kanapéhuszárok maradjanak már csöndben,ha egy mód van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!