Milyen kistestű kutyát tudtok ami hidegben nem fázik?
Akkor tisztázzuk az olvasási nehézségekkel küzdőknek. NEM azt írtam, hogy nem igényli, hanem, hogy nem igényel rendszeres kozmetikázást.
Hogy érthetőbb legyen: egy yorki rendszeres kozmetikázást igényel. egy spitz nem, mivel nekik a standard szerint nem kell semmilyen frizurát vágni, max igazítani.
tessék, ez ilyen fajta...
és csak úgy utószónak megjegyzem, hogy legjobb barátnőmnek van ilyen fajta kutyája, én meg kutyakozmetikusnak tanulok, és az ő kutyáját is csak igazítani kell, nem kel neki semmilyen fazont vágni.
A szőre nem gubancolódik, ezért nem szükséges minden másnap fésülni, mint egy bologneset.
A fenekénél kellett körbevágni, hogy a végbélnyílás körül ne legyen szőr, és csak igazítani kellett.
Úgyhogy tartom amit mondtam...Német közép spitz, mert nem igényel RENDSZERES kozmetikázást...(nem pomerániai)
Hát de nem is neked irtam...
És szerintem mindegyik kutya aranyos,de és nem szeretnék spitzet...jack russelt szeretnék és benti kinti kutya lenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!