A szüleimmel most költözködünk egy panelházba. Bár már van egy kutyánk, de szeretnék egy sajátot. Egy kistestű kutyafajtát szeretnék, de nem tudok választani. Tudnátok segíteni?
Van kutyánk, de szeretnék sajátot? Most van kutya, vagy nincs kutya?
Az illatos úton a gondozók segítenek választani, ha kell (még) kutya.
30 ezer ft kevés egy fajtatiszta kutyához.
Elég kevés az infó!
Naponta mennyi időd lenne rá?
Rövid vagy hosszú szőrű legyen?
Menj el egy menhelyre válassz egy kistestű kutyust.Elmondod az igényeidet és mutatnak neked kutyákat.
Nézd meg mennyi kistestű van a menhelyen.
Ezt sose értettem... ott van a kutya a családban, de nem nyúlhat hozzá senki, mert a tesódé? Ez nem így működik. A kutya nem egy ruhadarab, amit "csak a tesóm hordhat" mert neki lett véve. Egy élőlényről beszélünk, akit gondolom nem 100%-ban a tesód etet, sétáltat, visz el állatorvoshoz, hanem a szüleid is, vagy te is besegítesz. Hülyeség azért venni még egy kutyát, hogy csak elmondhasd magadról, hogy "ő csak az enyém", közben meg úgyse te gondoznád 100%-osan.
Ha mindenáron kell kutya, akkor viszont menhelyről hozzatok.
Nekem törpe uszkárom van lakásban. Nagyon jó kutya, sosem ugat otthon, jól boldogul városi környezetben, jól kijön emberekkel és más állatokkal, nagyon könnyen nevelhető.
Én fajtamentőktől fogadtam örökbe, ezt tudom javasolni neked is. Facebook-on találod meg őket Uszkárokért néven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!