Milyen kutyasampont válasszak?
10.000 ért nem vennék kutyasampont :O..
Amugy Bobi
Szia!
A Héryt és Ostert merem ajánlani.Ezek azért már minőségibb termékek,de még se hú de drágák. És ami fontos,h ezek koncentrátumok. Kb 1 dl sampont kell felhígítani 1 liter vízzel,tehát sokáig elég. De bármilyen sampont is választasz,a lényeg,h mindig hígítva használd!
Gratulálok! Leszavaztátok egy kutyakozmetikus válaszát. Sebaj,ti csak fürdessétek a kutyátokat baba samponnal,lehetőleg úgy egyből a hátára nyomva. Azt majd csodálkoztok ha prűd és kezelhetetlen lesz a kutya szőre,netán korpás lesz a bőre.Hajrá! Amelyik kutyakozmetikus meg azt mondja,h jobb a baba sampon mint a kifejezetten kutyákra kifejlesztett sampon,az annyit is tud. Az ilyen típusoknál általában tesco gazdaságos sampon van beletöltve egyéb flakonba,csakhogy nagyobb legyen a haszon. Érdekes módon az én vendégeim már egyszeri NORMÁLIS samponnal való fürdetés után is elcsodálkozik,h jéé mennyivel szebb a kutya szőre.
De sebaj...nekem nem fáj ez miatt a fejem!
73% az aztán nagy lepontozás:DD Egy sznobra, a véleményére és a kitörésére senki nem kíváncsi bocsi... A másik a kétséges kutyakozmetikus léted.
Érdekes módon az én kutyám szőre a Baba sampontól lett a legszebb, se korpás nem lett, se kezelhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!