Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az extra mini yorki milyen...

Az extra mini yorki milyen sullyú, milyen nagy lessz, ha megnő mennyit eszi, mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Akik úgy gondolják hogy nincs ilyen fajta kutya azok ne írjanak köszönöm!!
2013. nov. 4. 10:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%

Nagyon egyszerű. Az esetek többségében a mini, meg extra mini yorki, az egy 5 hetes yorki, 8 hetesnek eladva.

A standard szerint max 3 kiló lehet, de mivel szaporítótól veszed, aki nyilván szarik a standardre, valahol 2 és 6kg között lesz.

Annyira keveset eszik, hogy nem igazán van jelentőssége, hogy két kilós, vagy 6.

2013. nov. 4. 13:45
 12/21 anonim ***** válasza:
74%

10-es!

Szeretnének az IQ-jukhoz arányosan csöpp kutyát választani... Másra nem tudok gondolni, azon kívül, hogy azt hiszik ez divatos.

2013. nov. 4. 18:06
 13/21 anonim ***** válasza:
65%

kedves ,aranyos kérdező. te tudod jól, a többiek, meg NEM !

igenis ,van extra mini yorki !!

1 éves korukban 1,5 kg a testtömegük és 15-22 cm magasak !

naponta 10-15 dkg extra minőségű szuper-prémium tápot esznek . az ára 80 000.-ft . természetesen kapható szuper extra mini yorki is . ők még kisebbek ! 1kg a súlyuk,max 15 cm magasak , alig esznek ( napi 5 dkg spéci táp , kizárólag nálam kapható!!) a kutyus ára 150 000.-ft .

természetesen az ilyen pici kutyusoknak kimondottan speciális technológiával készült nyakörv és póráz kell ! ezeket mi is az USA-ból hozatjuk ! a cessare millan készíti és küldi el. csak kevés ember ér fel addig ,hogy ilyen ritka és különleges kutyusa legyen . semmi más dolgod nincs ,csak írd le milyen színű,és méretű kutyuskát szeretnél. privátban megadom a bankszámlaszámom , és miután utaltad a pénzt ,aznap a kezedben lesz álmaid kiskutyája !!

nyakörv -póráz 50 000.- , spéci táp amiből napi 5 -7 dkg kell 5 500.- ft /kg ( sajnos csak 50 kg-os kiszerelésben tartjuk, de ez nem hiszem ,hogy gond lenne ) . foglalkozunk természetesen kis kutyaruhácskák forgalmazásával is ! most érkeztek tökéletes olasz ruhácskák pl:Cavalli ,Gucci . alig 99 500.-ft/ db.

várom válaszodat, a sok kretén válaszolóval ne is törődj !

2013. nov. 5. 09:54
 14/21 anonim ***** válasza:
24%

EZ DE KEMÉÉÉÉNY!!!!!!

Kedves Gucci nyakörves-gigaminis válaszoló!

Komolyan gondoltad, hogy valaki előre küld neked párszázezer forintot egy korcsért?!Milyen különleges kutyád van, aminek 50.000 forintos póráz, meg gyémántberakásos nyakörv kell?Aki ezt elhiszi neked, annak állítok egy saját szentélyt, és kántálok neki külön megírt magasztaló szöveget!

Én még ilyet nem láttam...Hát ez nagyon kemény...

2013. nov. 5. 09:58
 15/21 anonim válasza:
100%

13-as te nagyon nagy arc vagy :)

Remélem sokan utalnak neked és sok 50 kg-os táp elmegy a kutyuk mellé :DDDDDD

2013. nov. 5. 11:17
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
hát tudod az ilyen extra mini yorkis vásárlókból mint a kérdező, simán kinézem hogy előre fizet... :)
2013. nov. 5. 11:36
 17/21 anonim ***** válasza:

13 vokk .

a 16 érti :)

2013. nov. 5. 14:55
 18/21 anonim ***** válasza:

13.vook.

ha utal, azt megérdemlem,én is ,ő is :)

sőt kutyát is kap, pont amilyent kért. vagy nem pont olyant :) ki is tudná megmondani?:)

2013. nov. 5. 14:57
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
én azt nem értem amugy hogy az expresszen és hasonló oldalakon pénzért kutyát adó szaporítokra miért nem csap le a NAV? mert nem hiszem hogy fizetnének adót, plusz a kamu yorkisoknál meg hasonlóaknál már akár üzletszerűen elkövetett csalásnak is elmenne...
2013. nov. 6. 00:07
 20/21 hemligen válasza:
0%
Sok negatív ember él a Földön , akik még olvasni sem tudnak. A kérdező nem kioktatást, lenézést, és megvetést kért, valójában csak egy kérdést tett, aki gyökér hozzá miért is kötekedik..... Erre is csak a primitív magyar mentalitás képes... Én úgy tudom max 1 - 1,2 kg a súlya , és kb 12-16cm hosszú. Féléves korig egynap 4-5 ször kell neki picit enni adni, féléves kor után kétszer keveset. Tehát nem úgy mint más kutyáknál. Kívánom neked legyen szerencséd ,h rátalálj a kutyádra és legyen benne sok örömöd és boldogságot ! A fent említett "tudósokkal" ne foglalkozz.
2013. dec. 9. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!