Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jól számoltam ki?

Jól számoltam ki?

Figyelt kérdés
Most veszünk majd kutyát, és kiszámoltam, hogy az összes cucc mennyibe kerül összesen. Nekem 21.000 Ft. jött ki. Jól számoltam? Körülbelül ennyi?
2013. nov. 1. 15:15
 1/10 A kérdező kommentje:
Ebben a táp nincsen benne
2013. nov. 1. 15:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Az attól függ, hogy beleszámoltál-e mindent, hogy mennyiért veszed a cuccokat, mid van esetleg otthon, meg hát egy csomó mindentől. Számolhattál jól meg rosszul is, nem tudjuk megmondani, mivel nem látjuk, hogy konkrétan mit számoltál.
2013. nov. 1. 15:26
 3/10 A kérdező kommentje:

Számoltam a:

nyakörv

póráz

biléta

szájkosár

tál

játékok

fekhely

hám

kefe

sampon

férgek elleni szer

2013. nov. 1. 15:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát az oltások hol maradnak?4-5ezer/db
2013. nov. 1. 16:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem lehet megmondani. Mindenből leget nagyon olcsót és nagyon drágát is venni. Neked kell eldönteni, hogy miből milyet akarsz.
2013. nov. 1. 16:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok sznobnak vagy ilyen gazdag gyereknek tűnni, nem vagyok az :D de szerintem nem baj ha kb 100.000 ft-otok van. Én kiszámoltam, ezek a cuccok kb 30.000-be kerülnek (nekem). A kutya maga 5ezer lesz (Illatos úti ebtelep). Az ivartalanításra megoróbálok elcsípni vmi akciót, ami a zöld zebránál szokott lenni, úgy 10.000 lesz. Viszont kaja is kell a kicsinek, meg is fogom rögtön fürdetni, azon a sintértelepen valszeg nem fürdetnek. Az 12 kg-os táp (persze ez nem csak 1 hónapra lesz) és sampon, kb 20.000 lesz. Orvoshoz elmész, féreghajtás, esetleg oltások amiket véletlenül nem kapott meg 20ezer (lehet nem lesz ennyi, inkább többet számolok). Akkor az összesen 85ezer, de az is lehet h beteg a kutya, valami baja van. Én félek h valami plusz lesz, ezért akartam a 100ezret. Nyáron lesz kutyám, addigra remélem meglesz :D Régóta gyűjtöm a zsebpénzemet, szüleim is félretesznek. De nem kell ilyen alaposnak lenni mint én, kicsit talán túl is gondoltam :D
2013. nov. 1. 19:05
 7/10 anonim ***** válasza:
60%
kiskutyának nyakörv+póráz ilyenkor még max. 1500 ft. felesleges neki drágább, mert hamar kinövi. Én hámot biztosan nem vennék. Féreghajtót a dokid majd ad, az oltással egyidőben. Én kutyaágy helyett inkább vennék egy szobaketrecet, akkora méreteben, ami nagykorában is jó lesz. Költhetsz 20 ezret is, meg 100-at is:)))
2013. nov. 1. 19:24
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
6os vagyok. Igen, a 100ezer nyilván sok... Újra megnéztem, és rengeteg felesleges dolgot találtam. Nekem is 20ezer jött ki. De azért írtam a 100ezret, mert ki tudja, lehet, hogy valami nem várt betegsége lesz, és költeni kell rá. Akkor meg jó ha van pénz. Ja és elég vicces felesleges dolog: kb 10 játékot néztem neki :D Elég 1 labda, 2 dolog amit rágcsálhat, vagy annyi se mert fogtisztító kutyacsont elég. Viszont szerintem havonta is kell 20ezer. Jó minőségű táp lehet h meg van 10ezer, és akkor még jutalomfalat, vagy bármi amivel kiegészíted az étrendjét. Tudom, sokat írok, de inkább gyűjts többet, és akkor marad, mint h keveset és nem lesz elég. Jó kutyázást :)
2013. nov. 2. 12:05
 9/10 anonim ***** válasza:
maga a kutya mennyibe kerül amúgy? És milyen fajta lesz?
2013. nov. 2. 23:15
 10/10 A kérdező kommentje:
Örökbe fogunk fogadni egyet, egy kistestűt.
2013. nov. 3. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!