Ki számoltam. Szerintetek így jó? 3fajta variáció van, bővebben lent.
szóval 126l aksi, és eddig mindenhol azt olvastam hogy 1halcentiméterre kell 1 liter víz, és a hal végleges méretével számoltam.
1.1 anci,1 betta(még nem tudom külön rakni, nincs másik akváriumom számára, mert ma elpattant a 30les akváriumom amit neki szerettem volna megcsinálni),1 vitorlás(ugy olvastam valahol hogy egyedül nem csipkedi a másikakat, vagyis nem annyira agressziv).4 foltos páncélosharcsa(ők is már megvannak),5baltahasú lazac és 12 amandalazac.
2.1 anci 1vitorláshal 4 páncélos 20-22 parázslazac
3.1 anci 10 törpe páncélosharcsa 30parázslazac
így jó?:)Előre is köszönöm a válaszokat.
Nekem a 3. variáció a legszimpatikusabb, azzal a kiegészítéssel, hogy én max 20 db parázslazacot tennék bele+még a Betta is odafér ha szeretnéd. Jó a meglátásod, kevesebb faj, több egyed. Vitorlás nem oda való.
Üdv,
Az, hogy a vitorlás egyedül nem annyira csípkedős, nem igaz. Csak arról az egy esetről, csak arról az egy halról találgattuk, miért olyan békés. Rengeteg dologtól függhet a habitusa, de egyedül nem szabad tartani (az említett hal azért van egyedül, mert a társa régebben elpusztult, ő pedig másikat már nem fogad el).
Amit gfero mondott, szerintem is tökéletes, a legjobb megoldás.
Amanda lazac + neonhal + törpe szívóharcsa + endler + Boraras Urophthalmoides + Boraras maculatus + Aplocheilichthys Normani
Nálam ezek együtt vannak és jól elvannak, a növényeket sem eszik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!