Valaki nem tud olcsón Yorki kiskutyát?
Figyelt kérdés
Borsod megyei vagyok szal minél kizelebb ..
Nagyon szeretnék egyet :)
2013. okt. 31. 11:05
11/12 WictoriaP0 válasza:
ha rossz minőségű lenne nem 100.000forint lett volna törzskönyvel és szűréssel (+10.000 10.000 forint).. és azért olcsóbban adom mert nem szeretném megtartani, és attól hogy 40.000forint még rohadt jó minőségő a kiskölyök. és nem a kölyök árából akarom venni a havi kajám. kritizálj ás helyen köszönöm nem a te véleményedre vagyok kíváncsi :D
12/12 anonim válasza:
magyarán már alapból eladásra szánod,és még csak most fogod fedeztetni...de akkor miért is??
Nem ebből akarsz pénzt csinálni (bár szerintem igen),de nem is akarod megtartani,és nem is véletlen alom.Akkor mégis minek??
Milyen tenyészcélod van?
Vagy annyi a tenyészcél,hogy legyen kölyök oszt jó' van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!