Hol tudok olcsón Békés megyében Westie, Yorki, Csivava kiskutyát venni? Egyiket a három közül. Van vmiyen jó honlap ahol tudok régiónként, megyénként keresni?
Ne akarj olcsón ilyen divatos fajtát venni. Mert biztos, hogy beteg vagy ideggyenge kutyát kapsz. Jól fog esni ha egy éves korára epilepsziás lesz a Yorkid? Vagy jól fog esni ha egy másik örökletes betegségre műteni kell és több 10ezer forintos számlád lesz az állatorvosnál? Döntsd el vagy a kutyára adod ki a pénzt vagy az állatorvosnak. Jobb ha szenvedni látod majd a kutyádat?
Vagy ha nincs pénzed és ragaszkodsz ezekhez a fajtákhoz akkor menhely, vagy fajtamentők.
Ui:sokszor érdemes a képeket is megnézni és a helyszinen is a picit,mert elég sokat elárulhat az is.Van egy-két olyan kép amikor a kutyáknál a háttérben katasztrofa h milyen az udvar vagy ahol lakik.Tiszta kosz van körlötte és egyebek.
Aok olyan ember aki csak pénzt akar belöle csinálni észre sem veszi h ilyen aproságokkal könnyen lebukik.
Természetesen van. De egy kutya vásárlásánál (főleg ilyen fajtánál amit halálra szaporítanak) szerintem ne az legyen az első szempont, hogy minél olcsóbban. Persze lehet venni 10ezer forintért is ami yorkinak néz ki kicsiként aztán felnőtt korára meg nem az lesz. Meg lehet venni olyan yorkit is ami felnőtt korára is hasonlóan néz ki mint a yorki csak épp egy vagy másfél kilós és reszket minden kutyától mert ideggyenge. Na ezeket meg lehet kapni olcsón az biztos.
Még azok is 40 környékén vannak aminek látszólag yorkik a szüleik meg rendes emberektől van igaz nincs a szülőknek tk-juk de látod rajtuk hogy normálisak idegrendszerileg(de ezek is lehetnek örökletes betegségekben szenvedők vagy örökítők így a kiskutya szívja meg.) Ezért kell nagyon oda figyelni ezeknél a divatos fajtáknál a vásárlásnál.
13:03
én rengeteg ilyen tenyésztőt tudok, most nem ezek a divatos fajták közül pl, de a saját weboldalukon is azok a képek vannak, amiken a háttérbe mocsok, putri van, és a kölyköket pedig 150ezerért árulják, a szülők díjnyertesek is, és az ár is kb reális nincs is vele probléma
amúgy ki mondta, hogy állatot csak műtermi háttérrel lehet fotózni te észlény?
Nekem van eladó yorki ha érdekel:-)
Békésmegyei vagyok én is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!