Nem tudom mit csináljak a kutyámmal. Nem arról van szó, hogy agresszív, de például a lépcsőházban egyszerűen nem bírok vele. Mit csináljak? (lent részletesebben kifejtem)
Figyelt kérdés
Amikor megyek le, vagy jövök haza a kutyámmal a sétából, és találkozunk egy másik kutyával, aki mondjuk éppen száll ki a liftből, a kutyám teljesen megvadul, morog és erőteljesen ugat, pedig nem az az ugatós típus. El vagyok keseredve, nem tudom mit tehetnék azért, hogy a lépcsőházban ne forduljon ez elő..Nem tudnátok segíteni? Máshol egyébként nem jellemző, hogy ennyire bevadul, néha ugat másokat, de ez szerintem természetes. Ilyen erős agressziót csak a lépcsőházban, esetleg a ház előtt közvetlen csinál.2013. okt. 29. 08:24
11/13 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm!!:)
2013. okt. 29. 12:00
12/13 Szilvi & Argos válasza:
Arra figyelj, hogy nem elég a szabályokat betartatni a kutyával. Sokan elkövetik azt a hibát, akár tudatlanul is, hogy a szabályokat baromi jól betartatják a kutyával, de az csak egy rítus lesz az állat számára. Viszont a hétköznapi "éles" szituációkban a gazda viselkedéséből leveszi a kutya, hogy alkalmatlan hiteles vezetőnek.
Tehát minden pillanatban Neked kell irányítani a kutyát :) Nem egyszerű, de nem is lehetetlen :D
13/13 A kérdező kommentje:
értem, rendben!
2013. okt. 31. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!