Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tapasztalt kutyások. Kutyát...

Tapasztalt kutyások. Kutyát tiltani tényleg dühösen kell?

Figyelt kérdés
Szóval van ez a blog felhobacsi.tumblr.com és az október 21.-i bejegyzésben azt írja a pasas hogy nekik úgy tnaítják az iskolában hogy a kutyát dühösen kell tiltani. Cesar Millan szerint viszont a kutyát nyugodt, de határozott hangnemben jó tiltani. Melyik módzser a jobb szerintetek?
2013. okt. 28. 16:01
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
78%

Így van, ahogy Szilvi leírta :)

Amúgy megnézem azt a verekedést, ahol egy sima "nem"-mel ki lehet zökkenteni 2 verekedő kutyát.

Meglátásom szerint minden egyed és szituáció függő.

Van olyan szitu és kutya, ahol elég egy halk, határozott nem is. De ott a másik véglet, h rázúdíthatod a kutyára az összes "haragod", az is kevés lehet adott esetben.

2013. okt. 29. 12:50
 22/26 Szilvi & Argos ***** válasza:
86%

Azért ne az jöjjön le, hogy tükör fanatikus vagyok :D Egyik módszert sem istenítem...a kevert, kombinált technikáknak vagyok a híve :P

De amúgy igen...hiába zúdítja gazdi minden haragját a kutyára, ha amúgy tök lúzer és a kutya TUDJA, hogy ez csak egy hisztéria gazdi részéről...és köv. naptól úgyis ráhagyja az ebre a dolgokat

2013. okt. 29. 13:14
 23/26 anonim ***** válasza:
Tudom, h nem vagy az, csak jó, ha a helyükre kerülnek a dolgok :D
2013. okt. 29. 13:17
 24/26 anonim ***** válasza:
71%

"Szerintem nem arra gondolnak, hogy hagyd szankció nélkül az engedetlenséget, hanem arra, amikor pl nem éren tetted, pl otthon károkozáskor."

Én meghallgattam Korom Gábor előadását, ő konkrétan azt hozta fel példának erre a dühdobozra, hogy nem megy a helyére a kutya, vagy nem adja oda a csontot, vagy valami ilyesmi szitu volt, szóval abszolút aktuális, és hogy akkor ne csinálj semmit, majd csak két héttel később, ha már elég dühös leszel.

2013. okt. 29. 13:18
 25/26 Szilvi & Argos ***** válasza:
73%

Pár éve én is meghallgattam, de már nem igazán emlékszem rá :D

De ez gáz...ha nem megy a helyére, odazavarom...ha nem adja a csontot, elveszem...ha morog pofán vágom...nehogy már a nyúl vigye a puskát :D

2013. okt. 29. 14:30
 26/26 anonim ***** válasza:
35%

Hm, én nem hallottam ilyesmit az előadásán :)

Pont a behívást hozta fel témának, ha Fifike 1,5 órán át nem jön be, majd végül betalál gazdihoz...

2013. okt. 29. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!