Kullancsfertőzés? (SOS)
"Mi is nagy erdőben járók vagyunk, igaz még kicsi az enyém, 4 hónapos, és rövidszőrű, fehér, tehát hamar észreveszem a kullancsot, de mennyiért adnak be neki ilyet gyógyszert? Még nem volt rá példa, csak hogy képben legyek, azért kérdezem. Illetve sokat olvasok én is babéziás kutyákról, félek is tőle rendesen. Ha elkapná van rá gyógymód, ugye?"
"Imizollal kezelik a babéziás kutyákat is és ezt adják megelőzésképp is.
Hátránya, hogy valamelyest károsítja a májat, ezért nem célszerű sokszor beadatni!
Elég jó eséllyel gyógyulnak meg babéziából a kutyusok, de ez az idei év tényleg elég durva :("
"Köszönöm."
mind a te válaszaid :D nekem ez fura :) látom le pontoztál, engem nem érdekel , de látom neked számít, hát egye fene én adtam neked zöldet :DDD
utolsó, legalább ne jönnél vissza röfögni. helyreigazítanak, te meg pattogsz tovább, nevetséges. azért van a másik kommentelőnél is alexandra neve, mert neki címezte a mondanivalóját..éééérted, megszólítás.ha ő írta volna, akkor fehér háttér lenne a neve mögött.
utolsó előtti: igen, már elvittem...
Nem pontozok le senkit azért, mert vmit benézett, nem szokásom.
Köszi kérdező, h leírtad helyettem :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!