Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kullancsfertőzés? (SOS)

Kullancsfertőzés? (SOS)

Figyelt kérdés
A kutyánk tegnap kb délután egytől 4-5 órát sétált a normafánál, erdőben. Ma 11 körül kiszedtünk belőle egy kullancsot. Még nem szívta meg magát. Soha nem sétált még ennyit, azóta szinte folyamatosan alszik. Nem tudom, hogy ez simán a fáradtság vagy jelentkezhetnek-e ilyen korán fertőzés tünetei. Még 24 óra sem telt el. Egy óra múlva van időpontunk az állatorvoshoz, csak gondoltam, addig is felteszem itt a kérdést. Ja, kicsit sántikál is, amit annak tudtam be, hogy elfeküdte a lábát, de most olvastam, hogy szintén tünet lehet..de ilyen korán??

2013. okt. 24. 11:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem, ha figyelmesen elolvasod, nem csak a kérdező kérdésére válaszoltam ;)
2013. okt. 24. 14:11
 12/19 A kérdező kommentje:
na megműtötték végül is, itt fekszik félájultan :) a megelőző szurit pedig holnapután kapja meg, mert most túl gyenge lenne hozzá.
2013. okt. 24. 15:50
 13/19 anonim ***** válasza:
Gyors felépülést! :)
2013. okt. 24. 16:07
 14/19 A kérdező kommentje:
köszi!:)
2013. okt. 24. 16:25
 15/19 baranyai bruno ***** válasza:
MINDENKÉPP vidd el!
2013. okt. 24. 20:00
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

"Mi is nagy erdőben járók vagyunk, igaz még kicsi az enyém, 4 hónapos, és rövidszőrű, fehér, tehát hamar észreveszem a kullancsot, de mennyiért adnak be neki ilyet gyógyszert? Még nem volt rá példa, csak hogy képben legyek, azért kérdezem. Illetve sokat olvasok én is babéziás kutyákról, félek is tőle rendesen. Ha elkapná van rá gyógymód, ugye?"

"Imizollal kezelik a babéziás kutyákat is és ezt adják megelőzésképp is.

Hátránya, hogy valamelyest károsítja a májat, ezért nem célszerű sokszor beadatni!

Elég jó eséllyel gyógyulnak meg babéziából a kutyusok, de ez az idei év tényleg elég durva :("

"Köszönöm."

mind a te válaszaid :D nekem ez fura :) látom le pontoztál, engem nem érdekel , de látom neked számít, hát egye fene én adtam neked zöldet :DDD

2013. okt. 24. 21:20
 17/19 A kérdező kommentje:

utolsó, legalább ne jönnél vissza röfögni. helyreigazítanak, te meg pattogsz tovább, nevetséges. azért van a másik kommentelőnél is alexandra neve, mert neki címezte a mondanivalóját..éééérted, megszólítás.ha ő írta volna, akkor fehér háttér lenne a neve mögött.

utolsó előtti: igen, már elvittem...

2013. okt. 24. 23:42
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem pontozok le senkit azért, mert vmit benézett, nem szokásom.

Köszi kérdező, h leírtad helyettem :)

2013. okt. 25. 09:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Én pontoztalak le, mert hülyeségeket beszélsz! Alexandra jól írta, te beszélsz mellé!!!
2013. okt. 25. 10:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!