Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát válasszak, ha...

Milyen kutyát válasszak, ha azt szeretném, hogy meg tudjon védeni?

Figyelt kérdés

Mint a kérdésben. Szeretnék egy kutyát, ami szükség esetén, ha valaki (ember) nekem jön, megvéd. Akár kettőt is. (Önző kérdésnek tűnhet, de nagy kert van, és tudnék enni adni, oltást adatni nekik, és természetesen foglalkoznék velük rendesen. Ha nincs ideje az embernek az állatra, akkor nem szabat tartani, ezt én is így gondolom.)

Fajtája, nevelése milyen legyen (nem messze van egy szimpatikus kutyaiskola, ahova mindenképp vinném) vagyok kíváncsi. Mindenképp olyan legyen, ami intelligens és alapvetően nem agresszív, viszont ragaszkodó. Úgy gondolom, hogy biztosan létezik ilyen kutya, csak én nem tudom melyik. Tippeket, válaszokat köszönöm!

2013. okt. 23. 15:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%

Bernáthegyi

Masztif fajták

2013. okt. 24. 15:22
 12/14 baranyai bruno ***** válasza:
36%
Egy ÓRIÁS SNAUER
2013. okt. 24. 19:55
 13/14 baranyai bruno ***** válasza:
36%
Egy ÓRIÁS SNAUCER vagy egy CANE CORSO
2013. okt. 24. 19:56
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
segítek neked Brúnó:) schnauzer.
2013. okt. 24. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!