Milyen tápot válasszak?
Azt add neki, amit szeret.
Igen, a kutya után kell mosogatni, sőt, nagyon sok minden más kötelességgel is jár egy kutya.
Normális étellel,a konzerv nem az.
Száraz táp (Brit,Acana,Orijen,Taste of the wild,Brit Care)
és hús.Színhús.
A konzervekkel én is így vagyok. De apum azt mondja:,,ne adjunk neki szárazat,mert nem szereti" Amúgy szokott kapni főtt pulykát, meg marha lábszárat,meg virslit. Josera-t szoktam venni neki kímérve,de ha elkezdem azzal etetni,1 nap után nem eszi meg.
Most vettem neki Purina Dog Chow-t mérve,meg az egyik ismerősöm az állatboltba dolgozik,és szokott hozni Royal Canin termékmintákat,és azt is megeszi. Max kilónként 600-at tudok rá költeni. Milyet adjak neki,ami jó minőségileg és finom is?
Ha tudsz rendelni akkor én a brit premiumot ajánlanám, nem túl drága és mindent tartalmaz. Az meg hogy nem eszi meg egyszerűen megoldható, ne kapjon mást, ha éhes lesz megeszi. Lehet hogy elöször akár 3-4 napig is éhség sztrájkolni fog, de semmi baja nem lesz nyugi. Csak azt kell szigorúan beterteni hogy mást ne kapjon, apukád se sajnálgassa mert csak a kutyának árt.
Vagy egy másik popció a nyers BARF etetés, egy ilyen kicsi kutyának 5000 ftból simán megoldahó a kajája egy hónapban.
Ezt olvasd el [link]
száraz táp (royal canin, eukanuba)
és arra nem konzervet, hanem olyat mint a kutyaszalámi
Lidl-ben kapni, nem drága és sokáig kitart
a royal meg az eukanuba pont annyit ér,mint a josera,csak 3x drágább!
Tele vannak kukoricával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!