Barf, a nyers húsok fagyasztási idejét letudná valaki írni?
Figyelt kérdés
Egyszer találtam egy jó leírást, de már 2 napja keresem hiába!
Köszi
2013. okt. 21. 10:31
1/1 anonim válasza:
Már egy ideje nyersen etetek, az a tapasztalat hogy idővel nem fagyasztunk, csak azért hogy fagyasszunk valamit, Inkább csak azért hogy tovább meglegyen a hús :D
Én fagyasztásnál egyedül a szarvasnál figyelek, hogy meg legyen az az 7-10nap, amúgy nem igen.
A fagyasztás vírusokat nem minden esetben öl valamelyiknek több év kéne :D A fagyasztást parazita mentesítésre használunk igazából, de arra meg ott van a féreghajtás is évente 4szer és nincs probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!