Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám megint elkezdett...

A kutyám megint elkezdett szökni. Mi történik?

Figyelt kérdés
A kutyám kiskorában szökött de sikerült leszoktatnunk. Addig minden nap nyitva volt a kapu, sosem ment ki. Ma reggel gondolt egyet és kiszökött, amikor be akartunk állni az udvarba. Mi történt? Miért változott meg egyik napról a másikra? Minden nap járunk sétálni. 1 éves most. Ivartalanított szuka

2013. okt. 19. 08:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kamasz a kutya, ilyenkor ne lepődj meg semmin, csak tegyél úgy, mintha először nevelnéd.
2013. okt. 19. 10:44
 12/13 anonim ***** válasza:

nem vagyok szakértő, de lehetséges, ha jól tudom most van egy párzási időszak, és emiatt kóborolhatott el.

Az én kutyám hím, ki van ivartalanítva.

A hátsó szomszédnak volt egy kislány kutyája. Bárhogy próbáltuk leszoktatni róla a kutyánkat, folyamatosan átment a hátsó szomszédhoz. (átmászott a kerítésen) Pedig, nagy volt a kerítés, és ép.

A lány kutya aki a szomszédnál volt, egyszer elszökött és azóta nem jött vissza, ez egy éve volt. A mi kutyánk azóta nem szökik.

Nekünk ő kinti-benti kutya, visszük sétálni heti 1x 2x, de azóta nem volt újabb szökési kísérlet.

Arra akartam kilyukadni, lehet, hogy a párzás miatt és egy pár honapon belül, minden vissza áll a régi kerékvágásba.

2013. okt. 19. 10:49
 13/13 A kérdező kommentje:

Nagyon remélem hogy visszaáll :( Most megijesztettük amikor ki akart menni a kapun. Többször teszteltük ma, egyszer sem próbálkozott. Megkértem az itt lévő albérlőinket hogy óvatosan álljanak ki a kapun és figyeljenek.

Remélem jól csináltam hogy amikor ügyesen lefeküdt és várt bennünket akkor megdicsértem a végén. Párom szerint nem kellett volna megdicsérni mert ez a dolga de szerintem jó ha tudja hogy azzal csinált jót hogy egy helyben maradt.

nagyon sokat ingereltük, rengetegen mászkáltak a kapu előtt volt hogy elindultunk sétálva, de akkor is egy helyben maradt. Minden nap szerintem gyakorlunk vele kicsit. Annak idején is így szoktattuk le. Remélem helyreáll a rend.

2013. okt. 19. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!