Ciklusom rendszerint túl hosszú. Csak az utolsó mensim óta mérem a hőmet. Jan 22-én volt meg utoljára, de előtte csak dec 8-án. Tegnap elkezdett véres nyálka folyni, ma is. Mi történik velem most?
Figyelt kérdés
De nem igazi mensi. Hőmet most mértem 36, 8.Másfél hete 36,5 és 36,8 között van. A hasam feszül és puffadt, de a mellemben semmit nem érzek. Miért vérezgetek ilyen korán? Esetleg......2008. febr. 21. 19:22
1/3 anonim válasza:
csinálj egy tesztet. a menzid meg ha több mint 35 npos akkor nem volt peteérésed.
2/3 anonim válasza:
Ez nem biztos,hogy igaz,nekem a gyógyszer után az első 35 napos,a második 43,most meg 4 hetes terhes vagyok.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a reménysugarat. Még ma is vérezgetek és a hőm reggel 36,7 volt. Nekem ez már az 5. hónap a gyógyszer után.
2008. febr. 22. 08:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!