Menzesz alatt tamponnal szeretkeztem.2 hétre rá elkezdett feszülni a mellem (kb 3 napja). Terhes lennék?
A menstruációm mindegyik napján szeretkeztem a párommal. Nem védekeztünk, csak tampon volt fent, úgy gondoltam, így nem juthatnak fel a hímivarsejtek. Egyszer vagy kétszer élvezett el bennem a barátom. Attól félek, hogy ugye nagyon nedves és tág voltam, így előfordulhat, hogy volt hely a tampon és a hüvelyfalam között?
Azért izgulok nagyon, mert 2 hétre rá elkezdett feszülni a mellem, ez már 3. napja tart. Máskor ilyen csak menstruáció előtt van.
Nagyon kicsi az esélye a terhességnek, ugye?
A tesztet holnap reggel csinálom meg.
A fogamzásgátlót meg sürgősen felíratom.
Köszönöm előre is!
Ez ugye vicc? Tamponnal? Mekkora a hüvelyed, hogy a párod hímvesszője és egy tampon is belefér?
Párod frankón beteg, ha így szexelt veled.
Válasz: szinte kizárt egyébként a terhesség a menstruációd miatt.
Tesztet az aktus utáni 2-3. héten csinálj először, ha annyira akarsz, előtte felesleges.
tamponnal basszus....
a menstruálsz akkor nem leszel terhes de azért gumit használjatok
De igen, mensi alatt is lehetsz terhes, a tampon pedig nem fogamzásgátló eszköz.
De én se irigyellek... vagy a párod kukija lehet mütyűr, vagy benned lehet tapsolni ha befért a tampon is meg a pasid is.
Nem úgy...csak egy kicsit tette be a párom, ott volt a pénisze, mint az én ujjam, mikor felhelyezem a tampont. Nem párhuzamosan a kettő :)
Köszönöm a válaszokat, az első alkalommal meg úgy jártunk, hogy kiszakadt a gumi. :/ Mentem az ambulanciára, ott a doki azt mondta, felesleges az esemény utáni tabletta, mert ő még senkit nem látott a menszesz alatt teherbe esni.
Attl félek, hogy mikor úgy csináltuk, hogy nem volt bent tampon, esetleg úgy is jöhetett ki ondó, hogy a párom nem vette észre.
22:47,
igen,olyan szivacsot használnak a nők külföldön.Azt lehet magyarban is kapni már.
Kérdező,
nekem még nem sikerűlt menszi közben teherbe esnem,de remélem neked se,ha nem akarod a babát
Bővítettem a mottóm:
A szűzhártya, a menstruáció, a tamponnal dugás, a megszakítás, a naptár-módszer, az ima és a horoszkóp NEM VÉDEKEZÉS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!