Menzesz alatt tamponnal szeretkeztem.2 hétre rá elkezdett feszülni a mellem (kb 3 napja). Terhes lennék?
A menstruációm mindegyik napján szeretkeztem a párommal. Nem védekeztünk, csak tampon volt fent, úgy gondoltam, így nem juthatnak fel a hímivarsejtek. Egyszer vagy kétszer élvezett el bennem a barátom. Attól félek, hogy ugye nagyon nedves és tág voltam, így előfordulhat, hogy volt hely a tampon és a hüvelyfalam között?
Azért izgulok nagyon, mert 2 hétre rá elkezdett feszülni a mellem, ez már 3. napja tart. Máskor ilyen csak menstruáció előtt van.
Nagyon kicsi az esélye a terhességnek, ugye?
A tesztet holnap reggel csinálom meg.
A fogamzásgátlót meg sürgősen felíratom.
Köszönöm előre is!
mellfeszülés lehet peteérés jele is, esetleg hormonzavar. nekem is szokott feszülni menzi után kb 2 héttel. régen soha, aztán 1- 2 alkalommal, most (30 évesn 2 gyerek után) mindn peteérést jeleznek a melleim.
szerintem nem leszel terhes. de máskor inkább tampon nélkül, mert veszélyes is lehet a kettő együtt, mégha csak épp hogy bent volt is.
eleve ilyenkor (menzi) sokkal nagyobb a veszélye annak, h valami komoly fertőzést felszedjél.
Menszesz alatt is simán teherbe lehet esni (bár kissebb az esélye mint a ciklus közepén). A tested nem atomóra, bármikor lehet egy extra peteérésed! Akár egy orgazmus is kiválthat PÉ-t!
A másik meg...a menszesz alatti szextől olyan fertőzéseket szedhetsz össze, hogy lehet életed végéig nem kall aggódnod a fogamzásgátláson...
na mi lett a teszt eredménye?
megosztod velünk?
Negatív lett. :) Igen, teljesen igazatok van, most, hogy nincs velem a párom, én is tudok hideg fejjel gondolkodni. Szerelmesek vagyunk egymásba, nagyon szeretjük egymást és erősek a vágyak...szüzen el sem tudtam ezt képzelni, de hát...
Úgy döntöttem, felíratom a fogamzásgátló gyógyszert, ez a legbiztosabb.
semmi sem biztos, még az sem :)
De tény hogy kényelmesebb, mint a harci öltözék, mindkettőtöknek.
Érdemes lenne kicsit utána olvasnod a női testben lejátszódó folyamatoknak, hogy a normál esetekt kívülről fújd, és lásd, hol lehet buktató.
amúgy minket sem gátolnak a pirosbetűs ünnepek, de ilyenkor a higiénia még nagyobb hangsúlyt kell kapjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!