Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Yorki túl élheti a telet egy...

Yorki túl élheti a telet egy kertben?

Figyelt kérdés
persze van fütött házikoja és két cica barátja..
2013. okt. 17. 17:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Az se mindegy, hogy tlnyeg bepisil odabent, vagy csak jelölget?
2013. okt. 17. 18:35
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

persze hogy túl éli...

csak a sok szingli nő, meg az öreg nyuggerek találták ezt ki, illetve ők csináltak belőle dísz kutyát,egyébként meg kotorék eb,

szerinted ha egy drót szőrű tacsi vígan áttelel akkor a yorki-d nem ?

tessék ezt a wikipédiából másoltam ki

"A fajtát az észak-angliai Yorkshire-ben tenyésztették ki a 19. században a skótok a textílüzletekben való egerészéshez, mivel egy nagyobb kutya lába alatt könnyen átszaladt az egér, így egy olyan fajtát kellett kitenyészteni, ami kicsi, de ugyanúgy van akaratereje. Több kutyafajtából tenyésztették ki"

és egyébként is sűrű a szőre nem egy vizsla típus...

ha szélvédett helyen van Pl egy garázs (legyen az fűtetlen) akkor simán túléli

2013. okt. 17. 19:38
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a yorkie egerészett, az baromi régen volt. Ma már aljszőrzete sincs. Nem, kedves utolsó, nem élné túl, az meg amúgy is rég rossz, ha annyi a cél, hogy túlélje.
2013. okt. 17. 19:51
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is yorkshireom van, és már a gondolattól is görcsbe rándul a gyomrom, hogy azzal a vékony szálú szőrével akárcsak egy éjszakát is kint töltsön ilyen időben, nemhogy télen. De ha fölveszel egy vékony pólót, meg egy vékony nadrágot, és kifekszel éjszakára, érezni fogod...

Nem, a yorkshire tökéletesen alkalmatlan a kerti tartásra. Naponta 4-5 alkalommal vidd ki sétálni (nem a kertbe, hanem KI az utcára) és hamar meg fogja tanulni.

2013. okt. 17. 20:29
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
rakd ki azt meg tudod
2013. okt. 17. 20:38
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Eleve nem értem,hogy jutott eszedbe kerti kutyának egy apró termetű társasági kutya.

Lehet,hogy az ősei a fajta kitenyésztésekor még kibírták kint és patkányt is fogtak,de a maiak nem."Köszönhetően"az agyatlan szaporításnak meg a küllemi tulajdonságokra való szelekciónak.

2013. okt. 17. 20:51
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy 100 éve mire tenyésztettek ki egy fajtát, ma már baromira nem számít, mert nagyon kevés olyan kutya van manapság, ami alkalmas arra amire eredetileg kitalálták. Kérdezőnek: Nekem sem volt azelőtt saját kutyám (most a családi kutyát nem nézem, mert úgysem volt beleszólásom) éppen ezért mielőtt elhoztam UTÁNANÉZTEM, hogy mik az igényei, mire kell figyelni stb. Borzasztó bonyolult ugye?
2013. okt. 18. 09:38
 18/21 anonim ***** válasza:
Bepisil, szó nélkül feltörlöd, kint pisil=hatalmas dicséret. Voilá szobatisztaság.
2013. okt. 18. 13:52
 19/21 piriiiiii ***** válasza:
Utolsó, ha minden ilyen könnyű volna...
2013. okt. 18. 18:13
 20/21 WictoriaP0 ***** válasza:
Johnnykám (7hónapos yorki) be se akar jönni kintről (nyáron). a telet biztos hogy nem élné túl, de azzal nem értek egyet hogy nem való kintre, ugyan úgy kutya, kell neki a mozgás
2013. okt. 31. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!