Kutyasetaltatas esobe?

Lakáskutya. ma pl 5x voltunk lent és még lesz egy éjszakai jó kis játszás kint. Az eső csak víz. Van ellene ruha, cipő. A hideg ellen is fel lehet öltözni. Ha mozog az ember, nem is fázik annyira, mint amikor beáll a csapatba és beszélget, amíg a kutyák játszanak.
Amúgy, aki sokat van levegőn kevésbé lesz beteg, mint aki a meleg lakásból nézi a kinti világot.

Ma kutyám 11-től este 22-ig volt bent, nem is akart kimenni :D most vittem ki wc-re és hagytam a kertben az éjjeli helyén :)
Csúnya szél fúj, esővel kísérve...fujj :P még ernyőm is majdnem elszállt :)
Érdekes, hogy én speciel baromi sokat vagyok levegőn, csak kutyával napi 3-4 órát...mégis egy évben 2-3-szor tuti megfázom...most már csak köhécselek hébe-hóba...bár láz most elmaradt a hetekben szerencsére :)
Ja, hát télen nem is értem...mondják a kutyások, hogy fááááááznak kutyázáskor...ha állnak a futtatóban, persze hogy kutyástól megfagynak. Mozogni kell.
Télen esténként minél hidegebb van, annál több km-ert megyünk gyors iramban :D ilyenkor a séta első 15-20 perce pórázon van láb mellett GYORS tempóban, aztán ha átmelegedtünk, lehet lassítani, szabadon szimatolni, gyakorolni :D Általában 6-9 km-ert megyünk 2-2,5 óra alatt...

Diesel, :)
Igen, ahogy mondod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!