Szerintetek jó, hogy ezt csinálom?
Figyelt kérdés
Szóóóóval... 13 éves lány vagyok, nagyon szeretnék már 8 éves korom óta egy kutyát, és apu azt mondta, két év múlva kaphatok is egyet. Nagyon szeretem az állatokat, egy ideje járok az állatmenhelyre a városban. Ott van olyan "lehetőség", hogy el lehet vinni egy/több kutyát sétálni. Van egy Vica nevű kutyus (beagle mix), és őt vittem eddig legtöbbször sétálni, most hétvégén is szeretném vinni. A kérdésem: szerintetek jó, vagy rossz ez a kutyának?2013. szept. 13. 17:31
1/5 anonim válasza:
A Beagleök nagyon édesek nekünk is van nagyon gyorsan tanul okos kutya.
Szerintem jó választás ha kedves és szereted illetve szeret téged akkor jó így látatlanban ezt tudom mondani.
2/5 anonim válasza:
Miért lenne rossz?
Legalább mozog, van olyan kutya a menhelyen vagy gyepin akit nem is visznek ki sétálni,mert annyi kutya van,hogy egy nap nem jut mindre idő :/
3/5 A kérdező kommentje:
Azért, gondoltam, hogy van rossz oldala is, mert a biosz tanárom azt mondta, hogy ne kötődjön hozzám a menhelyi kutya, mert ha utána elmegyek, az neki rosszabb lesz, mintha oda se mennék :(
2013. szept. 13. 19:17
4/5 anonim válasza:
Akor a biosz tanárod nem egy eszes ember. Erre mondom,hogy annyi esze van mint egy fingmeghajtású kiskocsinak. :) Én is így voltam,két évig sétáltattam,és utána hazahoztam.
5/5 A kérdező kommentje:
Ma találtam a menhelyen egy iszonyat aranyos kutyát! Viszonylag fiatal, 1 év körüli. Lehet, hogy befogadjuk :)
2013. szept. 16. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!