Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezért elvihetnék a kutyánkat?...

Ezért elvihetnék a kutyánkat? Állatkínzás?

Figyelt kérdés

Semmi törődést, simogatást, játékot, tanulást, sétálást nem kap. Csak a kaja, meg az üvöltözés, ha épp ugat.

Nincs olyan nagy tere, de azért tud szaladgálni (fél kertnyi terület).

Nagyon unom, hogy csóri kb szenved. Van, hogy egész éjszaka nyüszít, aztán apa meg kimegy és megveri.

3 napja azt hallgatom, hogy "hagyd már abba az ugatást te rhadék"...

Nekem semmi időm foglalkozni vele, vannak saját állataim, akik kitöltik a kevés szabadidőmet.. A többiek meg ennyire primitívek. Házőrzésre kellett a kutya...

2013. okt. 15. 17:20
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 A kérdező kommentje:

De sose lehet előre tudni, hogy melyik nap hánytól megy dolgozni.

Van, hogy 1 hétig nem megy, aztán meg 2 hétig folyamatosan. Vagy megy 2 napot, aztán itthon van 3-at, kiszámíthatatlan.

Óriás uszkár.

2013. okt. 15. 19:50
 52/69 anonim ***** válasza:
Aham, akkor marad a szervezet. Érden tudtommal van menhely, vedd fel velük a kapcsolatot. De azt is meg lehet pl. biztos beszélni velük, hogy ha találsz gazdát, akkor segítsenek a kutya elvitelében, úgy mintha neked közöd sem lenne hozzá.
2013. okt. 15. 19:53
 53/69 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy veszek a menhelynek pár nagy kiszerelésű tápot, hátha akkor előbb elviszik..
2013. okt. 15. 19:55
 54/69 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt: [link]

Írj nekik egy privát üzit hogy mi a helyzet, biztos fogtok találni megoldást.

2013. okt. 15. 19:55
 55/69 anonim ***** válasza:
100%
Az jó ötlet, rendes tőled, hogy áldoznál pénzt a dologra. Csak légy türelemmel, mert nekik is rengeteg kutyával van dolguk.
2013. okt. 15. 20:00
 56/69 A kérdező kommentje:
Minden hónapban adományozok, csak nekik még sose adtam
2013. okt. 15. 20:01
 57/69 anonim ***** válasza:
0%
sose tudni apád melyik nap hánytól megy drogozzni?
2013. okt. 15. 20:05
 58/69 A kérdező kommentje:
Szerintem kötél+fa
2013. okt. 15. 20:07
 59/69 anonim ***** válasza:
100%
Facebookon jó oldal még a Radikális állatvédelem keresd fel a honlapukat. Ha érdekel elküldöm a linkjüket is. De ha elmesélsz nekik mindent kérlek hagyd ki, hogy te nem akartál kutyát. Csak meséld el, hogy szerinted miért nem él jól ott az a kutya. Ezek a fajták nem éppen kelendőek. De ők segíteni fognak neked az biztos, a lehető legjobb választás. Megoldhatod esetleg úgy, hogy elviszed sétálni amikor senki nem lát, mintha elszökött volna és akkor adod át a kutyát az érte jött szervezetnek. Szabadon ne engesd semmiképp épp 3-4 napja tették meg itt tőlem lejebb 2 házzal 3 kistestű kutyát dobtak ki. Napokig éheztek. Felhívtam egy menhelyt, hogy kitették őket az utcára, de befogadtam őket, jöjjönek értük mert nem szeretném megtartani őket. De ne hazudjál olyat, hogy pl az utcán találtad, mert a chip-be bele van ütve a lakcímetek. Amúgy bocsi az előző kommentekért. Hirtelen agresszív lettem és ideges nem szabadott volna. :)
2013. okt. 15. 20:13
 60/69 Hovarju ***** válasza:
100%

Igen, elvihetik. Ez így állatkínzás.

az óriás uszkár nem alkalmas házőrzésre.

Ha esetleg tenyésztőtől van a kutyus, akkor érdemes lenne értesíteni a tenyésztőjét, a legtöbb esetben tud és akar is segíteni.

Ha nem tenyésztőtől van, akkor vedd fel a kapcsolatot valamelyik állatvédő szervezettel, meséld el neki mi a helyzet. Biztos fognak tudni segíteni. Még az is megoldható, hogy névtelen bejelentést tegyél.

2013. okt. 15. 20:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!