Ezért elvihetnék a kutyánkat? Állatkínzás?
Semmi törődést, simogatást, játékot, tanulást, sétálást nem kap. Csak a kaja, meg az üvöltözés, ha épp ugat.
Nincs olyan nagy tere, de azért tud szaladgálni (fél kertnyi terület).
Nagyon unom, hogy csóri kb szenved. Van, hogy egész éjszaka nyüszít, aztán apa meg kimegy és megveri.
3 napja azt hallgatom, hogy "hagyd már abba az ugatást te rhadék"...
Nekem semmi időm foglalkozni vele, vannak saját állataim, akik kitöltik a kevés szabadidőmet.. A többiek meg ennyire primitívek. Házőrzésre kellett a kutya...
De most ha én akarnék egy madárpókot, anyám nem akarná, akkor az a család madárpókja lenne, elvárhatnám, hogy anyám is foglalkozzon vele, takarítsa ki? Vagy nem tudom mit lehetne egy olyan undorító állattal csinálni, de értsétek meg, hogy én nem akartam, nincs hozzá semmilyen közöm...
Néha kimegyek, megsimogatom, de azt sem tudja, hogyan kezelje, mindig megharapna, labdázni nem tud, nm is tudtam megtanítani, pedig próbáltam... De nincs rá annyi időm, hogy mindent megtanítsak neki a nullától kezdve..
Most őszintén, mit vársz tőlünk? Hogy majd valaki fogja magát és elmegy hozzátok a kutyáért? Mondjuk talán még lenne is ilyen ember, de vzg annyit se mondasz hogy hova kéne menni meg úgy semmi, még te vagy felháborodva ha kérdezünk. De neked már az sem jó ha elvinnék a kutyát, mert akkor te kapsz az otthoniaktól, akkor most mi van?
Amúgy ez még mindig a Gyakori Kérdések oldala, nem pedig állatvédelmi szervezet. Ha azt keresel akkor nézz szét az interneten, a lakóhelyed környékén. Vagy még egyszerűbb, kattintasz pár fotót a kutyáról és facebookra kiírod hogy új gazdát kerestek neki.
Ha ennyire sz*rba se veszik a kutyát, akkor telefonálj körbe a menhelyeken, telepeken.Nem hiszem, hogy elviszik, zsúfolva van mind, de lehet próbálkozni.
Egyedül a telefonálgatás marad, mert ez így komolyan röhejes, amit csináltok a kutyával.Csodálkozol, hogy megharap?Ennek a kutyának egy szakértőhöz kellene kerülnie, aki megtanítja neki, hogyan lehet újra boldog.
"Ezért elvihetnék a kutyánkat? Állatkínzás?"
A válaszaiban alapján gondoljátok át újra a kérdésemet, akkor majd le fog esni.
Ember, te tényleg nem vagy gömbölyű!Itt osztod az észt, mindenkire rátámadsz, adod az áldozatot?!Már ne is haragudj, de ha valaki egy ilyen kérdést feltesz, ne várja, hogy szép válaszokkal gazdagodik.
Én meg azt unom, hogy egyre több az olyan ostoba, semmittudó "kutyatartó", mint amilyen a családod.Minek kellett kutya?!Házat őrizni nem fog magától...b-n
A pókot meg ne keverd a kutyával, mert a kettő kicsit más tészta.
Te vagy az undorító állat, nem a pók...
Én a kutya helyében minimum öngyilkos lettem volna.
A kérdésedre válaszolva: igen, ez állatkínzás és igen, el is vihetik a kutyát. Ha a többi állatkád rosszul van tartva, azokat is elkobozhatják.
A bibi csak az hogy mivel gondolom falun laktok (de javíts ki nyugodtan ha tévedek), a Mari néni meg a Pista bácsi pont tesz arra, hogy ti hogy tartjátok az állataitokat. A faluk már csak ilyen "kutya-gettók", ha nincs bejelentés vagy szólás az állatvédőknek, akkor nem fog történni semmi. Bár az is igaz hogy ha nincs chip a kutyában, illetve veszettség elleni (ugye a kettő ma már nincs meg egymás nélkül), azért is kaphattok egy szép hosszú számjegyű büntetést.
MIÉRT TŐLEM KÉRDEZED, HOGY MINEK KELLETT A KUTXA, MIKOR ÉN NEM AKARTAM KUTYÁT???
Én is krvára utálom, hogy szerencsétlen így él, elhiheted!!!
Ne nekem ugass, menj el minden hasonló családhoz és legyen nagy a pofád! De azoknak, akik AKARTÁK azt az állatot!
Óóóó és urambocsá', hogy undorítónak tartok egy pókot.. Jaj de sajnálom! Ezért is legyek már én az undorító..
Fúj, nekem meg a hozzád hasonlótól hánynom kell, aki csak addig lát, hogy jaj szegény kutya, a többire meg szrik!
Na erre voltam kíváncsi. Nem falun lakunk, hanem Érden.
A többi állat egyáltalán nincs rosszul tartva, mert ők az én állataim és ők a mindenem.
Nem arra gondoltam, hogy majd x néni meg y bácsi feljelent minket, hanem arra, hogy ÉN teszem ezt meg.
De nem hiszem el, hogy ez eddig senkinek sem esett le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!