Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezért elvihetnék a kutyánkat?...

Ezért elvihetnék a kutyánkat? Állatkínzás?

Figyelt kérdés

Semmi törődést, simogatást, játékot, tanulást, sétálást nem kap. Csak a kaja, meg az üvöltözés, ha épp ugat.

Nincs olyan nagy tere, de azért tud szaladgálni (fél kertnyi terület).

Nagyon unom, hogy csóri kb szenved. Van, hogy egész éjszaka nyüszít, aztán apa meg kimegy és megveri.

3 napja azt hallgatom, hogy "hagyd már abba az ugatást te rhadék"...

Nekem semmi időm foglalkozni vele, vannak saját állataim, akik kitöltik a kevés szabadidőmet.. A többiek meg ennyire primitívek. Házőrzésre kellett a kutya...

2013. okt. 15. 17:20
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
79%

De nagy az arcod, édes szívem.Hidd el, szívesen elmennék hozzád, de neked az nem lenne jó.Meg nekem sem, még elkapnék valamit tőled...

Igen, állatkínzás.Igen, elvihetik.Igen, pénzbírság is lesz.Remélem, szép nagy, hogy hó végén ti se egyetek sokat...

2013. okt. 15. 19:42
 42/69 A kérdező kommentje:
Köszönjük 46%-os, te még mindig primitív vagy és egyáltalán nem vagy vicces. De azért köszi a próbálkozást, majd jövőre.
 43/69 A kérdező kommentje:

Miért lenne pénzbírság? Mert nem sétáltatjuk?

Minden oltása meg van, chipje is van.

44/69 anonim ***** válasza:
100%
Szólj egy állatvédő szervezetnek, meg lehet velük beszélni, hogy név nélkül történjen a bejelentés, aztán honnan tudná apád, hogy te tetted a bejelentést. Lehetett az a szomszéd vagy akárki más, aki látja, hogy mi folyik. Nem tudok neked menhelyet ajánlani, mivel nem írtad, hogy hol laksz, de az interneten vagy a helyi újságban biztos találsz elérhetőséget.
2013. okt. 15. 19:43
 45/69 anonim ***** válasza:
100%
Vagy kereshetsz neten is gazdát neki, aztán megszervezed, hogy elvigyék, apádnak meg bekamuzod, hogy a kutya elszökött.
2013. okt. 15. 19:43
 46/69 A kérdező kommentje:

Mit kapnál el tőlem, édes szívem? Egy kis empátiát, toleranciát?

Rád férne, te kutya-őrült.. Rossz értelemben!

De tényleg nem tudom, mit kaphatnál el. Egy teljesen normális család vagyunk, csak az idióta szüleim a falun nőtte fel, ahol a macska-ivartalanításról hírből sem hallottak, a felesleges szaporulatot meg a falhoz csapkodták.

Ez ment falun 40-50 éve.

Tehát a szüleimnek ez volt az állattartás. Ehhez képest én itthon még azt is elértem, hogy egy nyuszit hobbiállatnak tartsanak és ne a pörkölt jusson eszükbe. A macska-ivartalanítás meg alap.

Különben egy teljesen jól szituált, gazdagnak mondható család vagyunk, gyönyörű nagy házzal, átlagos kerttel, diplomás szülőkkel...

2013. okt. 15. 19:45
 47/69 anonim ***** válasza:
40%
és ha a pók jelentz fel?
2013. okt. 15. 19:46
 48/69 A kérdező kommentje:
45-ös: az a gond, hogy apám éjszaka dolgozik. Reggel 10-kor felkel és egész nap itthon van.. Nem tudnám elajándékozni..
2013. okt. 15. 19:46
 49/69 A kérdező kommentje:
Tehát az, hogy nekem van több állatom, és ivartalanítva van mindegyikük, minőségi kaját/tápot esznek, egyből visszük orvoshoz, ha baj van, 10 évnyi munkám eredménye!
2013. okt. 15. 19:48
 50/69 anonim ***** válasza:
100%
Akkor megbeszéled a gazdikkal, hogy este menjenek a kutyáért. Ha én szeretném azt a kutyát befogadni, biztos elmennék érte este 10-re vagy 11-re is. Amúgy milyen fajta kutyus?
2013. okt. 15. 19:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!