Ezért elvihetnék a kutyánkat? Állatkínzás?
Semmi törődést, simogatást, játékot, tanulást, sétálást nem kap. Csak a kaja, meg az üvöltözés, ha épp ugat.
Nincs olyan nagy tere, de azért tud szaladgálni (fél kertnyi terület).
Nagyon unom, hogy csóri kb szenved. Van, hogy egész éjszaka nyüszít, aztán apa meg kimegy és megveri.
3 napja azt hallgatom, hogy "hagyd már abba az ugatást te rhadék"...
Nekem semmi időm foglalkozni vele, vannak saját állataim, akik kitöltik a kevés szabadidőmet.. A többiek meg ennyire primitívek. Házőrzésre kellett a kutya...
De nagy az arcod, édes szívem.Hidd el, szívesen elmennék hozzád, de neked az nem lenne jó.Meg nekem sem, még elkapnék valamit tőled...
Igen, állatkínzás.Igen, elvihetik.Igen, pénzbírság is lesz.Remélem, szép nagy, hogy hó végén ti se egyetek sokat...
Miért lenne pénzbírság? Mert nem sétáltatjuk?
Minden oltása meg van, chipje is van.
Mit kapnál el tőlem, édes szívem? Egy kis empátiát, toleranciát?
Rád férne, te kutya-őrült.. Rossz értelemben!
De tényleg nem tudom, mit kaphatnál el. Egy teljesen normális család vagyunk, csak az idióta szüleim a falun nőtte fel, ahol a macska-ivartalanításról hírből sem hallottak, a felesleges szaporulatot meg a falhoz csapkodták.
Ez ment falun 40-50 éve.
Tehát a szüleimnek ez volt az állattartás. Ehhez képest én itthon még azt is elértem, hogy egy nyuszit hobbiállatnak tartsanak és ne a pörkölt jusson eszükbe. A macska-ivartalanítás meg alap.
Különben egy teljesen jól szituált, gazdagnak mondható család vagyunk, gyönyörű nagy házzal, átlagos kerttel, diplomás szülőkkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!