Miért nem szereti, ha az utcán simogatjuk?
Mi is így vagyunk. Ha elengedem, vagy utcán, séta közben előjön a természetesebb, vadabbik énje. Akkor hirtelen igazi kutya lesz, nem bújós, házi kedvenc. Szerintem ez így tök szuper. Itthon is imádom, ha hozzám bújuk, de mikor látom, ezt az "átváltozást" kimondottan büszke vagyok rá. szeretek vele jönni menni, és jól esik, hogy tud viselkedni sok ember között, hogy hallgat rám, és látva a tartását, ahogy viseli magát mindenféle helyzetben, engem is feltölt energiával, és jókedvvel.
Ez kicsit off volt. :)
Furcsa lenne, ha más kutyákkal való játék közben, vagy után rohanna hozzám, hogy dögönyözzem, símogassam, amikor azt otthon is lehet.
Mert szeretné kiélvezni a sétát. Fordított esetben, téged nem zavarna, ha épp focizol vagy futsz és elkezdenek simogatni?
Otthon simogasd, utcán hagyd, hogy alkalmazkodjon a természethez, ilyenkor ő sem akarja a simit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!