A lakásba nem fog beszarni, ha mindig időben kiviszed. Ha - kölyökkorán kívül - mégis odacsinál, azért bizony te leszel a hibás, mert vagy nem vitted le, vagy nem figyeltél arra, hogy jelzi, ki kell mennie. Az én kutyámnak se mindig óramű pontossággal kell kimennie, néha már előbb kell, néha később. De ha ismered a kutyát, akkor tudod "olvasni" a jelzéseit, pl. leül a bejárai ajtóval szemben, és hol rád, hol az ajtóra néz, vagy kaparja a lábadat, vagy ilyesmi. Amúgy kismilliószor fog becsinálni a kutyád kölyökkorában, meg fogod szokni. Fogsz egy zacskót ugyanúgy, felszeded, a maradékot meg felmosod domestosos felmosóvízzel. Se kaki, se szag nem marad. Kivéve ha szőnyegetek van, de én amúgyis utálom a szőnyeget így ezzel nem volt problémám.
2013. okt. 13. 15:34
12/18 Szilvi & Argos válasza:
Gyerekként 12-14 éves koromban nem szedtem. Ám egy kutyás táborban közölték, hogy szedni KELL!!! Első 1-2 napban a táboron kívülre vittem a kutyát és nem szedtem, de egy szép napon a táborban "ment ki" :D Leküzdöttem undoromat, vagy 2-3 zacsit egyberaktam és felszedtem. Tábor végére egy sima nejlon zacsiba minden érzés nélkül összeszedtem, és azóta is szedem :)
Lakásban csak addig kell szedni esetleg, amíg a kölyök szobatiszta nem lesz.
De hidd el, TUDOM, hogy a friss fosást-hányást mennyire undorító vakarni a padlóról, szőnyegből, tapétáról...az a szag...jesszusom
2013. okt. 13. 16:01
13/18 anonim válasza:
És ha beteg lesz és hányni és fosni fog akkor mit csinálsz?? Az nagyon undi takarítani az a szag..pfffujj :DDD
Ez a kutyatartás vele járója.Tök hamar meg lehet szokni :D
De tényleg.
Első pár takarítás még gázos,utána már nem.
Amúgy megfogod zacskóba aztán kész.
2013. okt. 13. 16:23
14/18 anonim válasza:
Ez együtt jár a kutyatartással. Vagy megerölteted magad és elviseled, vagy nem tartasz kutyát. Én az emberi szartól vagyok rosszul, mégis ha gyereket akarok el kell viselnem a pelenkázást. Ez ilyen
2013. okt. 13. 17:41
15/18 anonim válasza:
:D Ha majd gyereked lesz akkor mit csinálsz ?? A pelenka akkor is bűzlik,ha utcán vagy vele :) Ja és sokszor a tartalma tarkóig is felér :D Ne szórakozz már,hogy a kutyázásból,pont a car dolog tart vissza. Akkor plüss kutyád legyen :D
2013. okt. 13. 17:45
16/18 anonim válasza:
Jesszus te nagyon felelőtlen vagy. Egyáltalán nem vagy felkészülve egy kutyára. Tegyél meg egy szivességet és így ne vállalj kutyát. Mert oké hogy tök jó meg ari egy kutyi de amint rájössz hogy ja kutyasz.rt kell szedni meg ja lehet odahányt a kutyi vagy odapisilt már nem kell. Remélem nem lesz kutyád. Előbb nőjél fel.
2013. okt. 13. 19:36
17/18 anonim válasza:
Egyébként a saját sz.arodtol nem.undorodsz? Ugy elképzeltelek mikozben nagy wc kozben visszatartod a levegot,csak akkor kezd kellemetlenné válni a dolog mikor rájössz hogy székrekedésed/hasmenésed van XD Akkor tartsd vissza....amig tudod!
2013. okt. 13. 21:53
18/18 anonim válasza:
Ha prémium kaján van,sokkal szilárdabbat és kevėsbé büdöset kakál.Amig ez ennyire zavar,ne legyen kutyád,mert sok más hasonló dologgal jár egy kutya.Pukizik,böfög,büdi a szája,időnként hány,kutyaszaga van,nyalja a seggét,tüzel,folyik meg áll a kukija időnként.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!