Tud segíteni nekem? A kutyáimat kellene eljuttatnom magamhoz, és nem tudom megoldani.
Gondolkoztam állatvédő szervezetekben, hátha valakinek erre fele lenne dolga, de nem tudom, nem hajtanának-e el...
Költöznöm kell, és fogalmam sincs, hogyan hozhatnám el a kutyákat. A ház albérlet, a párommal éltem ott, de szakítottunk, és messzire jövök...
Nekem se autóm, se jogosítványom. Pénzem van a benzinre, az nem gond, de sem sofőrt, sem autót nem találok erre.
A két kutyám a mindenem. Jól viselik az autózást, és barátságosak, de az kizárt, hogy tömegközlekedéssel egyenként átutazzam velük a fél országot, beleértve a metrót és a mozgólépcsőt is - ők jobbára a természetet meg a nyugis falusi közeget ismerik, és annyira nem jó az idegrendszerük.
Egyszer például az egyik megijedt a vonattól, nem akart felszállni, és nem figyeltek ránk - az utolsó pillanatban rántottam fel, ugyanis a vonat indult, az automata ajtó csukódott... Ha nem sikerül, akkor maga alá rántja a vonat.
Nagy örömmel jelentem: sikerrel zárult a költöztetési projekt! :)
Örök hálám üldözi érte a tűzről pattant gyk-s válaszolót, aki vállalt minket, és minden nyűg és akadály ellenére sem adta fel.
Nem mellesleg megismerhettem két önzetlen, nagyon kellemes, kutyabarát, remek embert!
Pacsi a kutyák nevében is a tegnapért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!