Tud segíteni nekem? A kutyáimat kellene eljuttatnom magamhoz, és nem tudom megoldani.
Gondolkoztam állatvédő szervezetekben, hátha valakinek erre fele lenne dolga, de nem tudom, nem hajtanának-e el...
Költöznöm kell, és fogalmam sincs, hogyan hozhatnám el a kutyákat. A ház albérlet, a párommal éltem ott, de szakítottunk, és messzire jövök...
Nekem se autóm, se jogosítványom. Pénzem van a benzinre, az nem gond, de sem sofőrt, sem autót nem találok erre.
A két kutyám a mindenem. Jól viselik az autózást, és barátságosak, de az kizárt, hogy tömegközlekedéssel egyenként átutazzam velük a fél országot, beleértve a metrót és a mozgólépcsőt is - ők jobbára a természetet meg a nyugis falusi közeget ismerik, és annyira nem jó az idegrendszerük.
Egyszer például az egyik megijedt a vonattól, nem akart felszállni, és nem figyeltek ránk - az utolsó pillanatban rántottam fel, ugyanis a vonat indult, az automata ajtó csukódott... Ha nem sikerül, akkor maga alá rántja a vonat.
Ha ennyire nem szeretik a várost, akkor mindenképp szerezz sofőrt kocsival.Egyik ismerősöd sem tudja elköltöztetni őket?
Mindenhol kellene próbálkozni, hátha segítenek az utazásban.
Taxiba beengednek kutyát?
Ha nem lesz más, kénytelen leszek vonattal megoldani, de az a végső megoldás. Debrecentől Pestig azt hiszem, majdnem 4 órás vonatút, és a várost sem ismerem, hol lehetne őket egy kicsit sétáltatni, hogy elvégezzék a dolgukat, megnyugodjanak.
Ráadásul az két menet, mert egy ember nem mehet két kutyával, azaz egyenként tudnám őket idehozni.
Köszönöm egyébként a válaszokat!
Ohh, Utolsó, köszönöm! Jobb lenne minél előbb, de ha másfél hétig kihúzom ott (nem kell visszarohannom állásinterjúra, stb.), akkor az még jó lenne!
Hogyan alakulna az útvonal?
Én most nézegettem az oszkar.com-ot, két emberrel kellene elfogadtatnom, hogy nem csak két lábú útitársa lenne, és kicsit necces így összeszervezni. Nem sok a lehetőségem, ha a következő hetet nézem, minden napra maximum egy olyan van, amikor a csatlakozás megoldott. Azaz letesznek minket Pesten, és elfogadható időintervallumon belül menne valaki onnan Fehérvárra. Kicsi az esélye, hogy épp azok a sofőrök ilyen kutyabarátok lennének...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!