Hány hetesen lehet megállapítani egy husky kiskutyánál, hogy milyen színű lesz a szeme?
Hát elvileg ha kinyílik a szemük, kiderül.
Az én borderem almából mindnek olyan maradt a szeme színe, mint amilyen volt, mikor kinyílt nekik. Az összesnek barna lett a szeme, egynek volt, amelyiknek a fél szeme kék lett és mindnek olyan maradt. Kb. 2 hetes korban nyílik ki a szemük.
16:05 Nem is mondtam, hogy ez úgy van, ahogy mondom, én azt írtam le, ami az én kutyám almában volt. :)
Nem értek a huskyhoz, nekem sosem volt huskym, nem tudom, hogyan születnek és hogyan változnak a növekedés során. Csak gondoltam, hátha segít, ha elmondom az én tapasztalatom, bár az nem husky.
Jájjj oszt maj minnyá jön a leoltás, hogy akkor miért szólok bele, ha nem értek a huskyhoz :D :D :D Na. :D
Tenyésztő biztos tudja, neki érteni kell a fajtához. Na. :D
Ő nem papíros tenyésztő, csak a szukának most lett először kiskutyája.
Ha minden vágyam egy kék szemű husky, a barna szeműért nem fogok kifizetni annyi pénzt, hiába aranyosak, édesek.
Egyáltalán mit tudsz a huskyról? Ő nem fog neked első szóra ülni, feküdni, szökősek, makacsak.
Ezt nem azért kérdezem, hogy bántsalak, de tudnod kell, hogy a huskyk különleges kutyák, csak különleges gazdáknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!