Kétségbe vagyok esve, mit csináljak?
Mire ma délután hazaértem már nem volt itthon a kutyusom, valószínűleg kiugrott a kerítésen vagy valaki ellophatta.
Egészen idáig jártam az utcákat, de sajnos nem találtam rá.
Mit tehetnék? Hol hirdessem, hogy látta-e valaki esetleg?
Segítsetek!
Köszönöm!
Előkerült!! :D
Köszönöm mindenkitől a segítő szavakat! :D
Még esetleg annyit kérdeznék, hogy hogyan akadályozzuk meg, hogy később ne tudjon kimenni?
Kb. olyan kerítésünk van, mint amilyen a képen látható, csak az alsó része szélesebb sokkal, oda fel szokott ülni és mindig felugrik a kerítés tetejéig ha valaki megy az utcán...stb., most sikerült neki kiugrania is. Lehet valamit tenni vagy csak abban bízni, hogy most megtanulta a leckét és legközelebb nem csinál ilyet?
Ha kan, és ha nem tenyész állat, akkor meg lehet próbálni az ivartalanítást.
A kerítéssel kapcsolatban pedig: minden faléc tetejére egy másik, kisebb darab lécet tenni, de nem függőlegesen, hanem befelé ferdén (kerítés visszahajtás). Nem a legesztétikusabb, de mivel visszafelé hajlik, a kutya nem tud kiugorni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!