Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kétségbe vagyok esve, mit...

Kétségbe vagyok esve, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Mire ma délután hazaértem már nem volt itthon a kutyusom, valószínűleg kiugrott a kerítésen vagy valaki ellophatta.

Egészen idáig jártam az utcákat, de sajnos nem találtam rá.

Mit tehetnék? Hol hirdessem, hogy látta-e valaki esetleg?

Segítsetek!

Köszönöm!

2009. nov. 8. 21:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Előkerült!! :D

Köszönöm mindenkitől a segítő szavakat! :D

Még esetleg annyit kérdeznék, hogy hogyan akadályozzuk meg, hogy később ne tudjon kimenni?

Kb. olyan kerítésünk van, mint amilyen a képen látható, csak az alsó része szélesebb sokkal, oda fel szokott ülni és mindig felugrik a kerítés tetejéig ha valaki megy az utcán...stb., most sikerült neki kiugrania is. Lehet valamit tenni vagy csak abban bízni, hogy most megtanulta a leckét és legközelebb nem csinál ilyet?

2009. nov. 10. 17:10
 12/15 A kérdező kommentje:
Bocsi a kép lemaradt: [link]
2009. nov. 10. 17:11
 13/15 anonim ***** válasza:
fúúúú de jó, h a vége happy end! kerítés... hááát. nekünk is hasonló, ki is ugrik.... nem nagyon van rá megoldás. esetleg egy nem túl költségkímélő kerítéscsere.... vagy!! mi pl egy időben azt csináltuk, hogy gyékény/nád kerítést tettünk az eredeti mögé (belülre). még viszonylag jól is nézett ki. ha jól tudom, méterre lehet kapni, és elég magas, úgyhpgy át nem ugorja a kutyus, és mivel nincsenek rajta lécek, mint a másikon, így nincs is min felmásznia.
2009. nov. 13. 01:40
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha kan, és ha nem tenyész állat, akkor meg lehet próbálni az ivartalanítást.

A kerítéssel kapcsolatban pedig: minden faléc tetejére egy másik, kisebb darab lécet tenni, de nem függőlegesen, hanem befelé ferdén (kerítés visszahajtás). Nem a legesztétikusabb, de mivel visszafelé hajlik, a kutya nem tud kiugorni.

2009. nov. 13. 15:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez nem a megelőzést szolgálja, de mindenképpen vegyetek neki címtartó kapszulát/bilétát. Így a megadott számon tudnak értesíteni ha megtalálják. De kívánom, hogy ne legyen rá többé szükség :)
2009. nov. 13. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!