Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van valakinek tapasztalata...

Van valakinek tapasztalata LED-es kutya pórázzal kapcsolatban? Érdemes ilyet venni? És hol? Tényleg segít szemmel tartani a kedvencet vagy parasztvakítás az egész?

Figyelt kérdés

Ezekkel érdemes foglalkozni? Jó árban van?:

[link]

[link]

[link]

2009. nov. 8. 20:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

[link]

Na így átmegy. :D

2009. nov. 9. 13:28
 12/16 anonim ***** válasza:
47%

Tényleg jól jön ha világít miközben elütik :(

Nem az a lényeg hogy lásd merre van hanem hogy melletted maradjon, vagy bármikor vissza tudd hívni. Hiába világít ha nem behívható.

2009. nov. 9. 16:44
 13/16 anonim ***** válasza:

Utolsó, igazad van, de tudjuk, hogy ezeket nem a behívható kutyáknak találták ki alapvetően. :)

Amúgy, hogy megvédjem a másik oldalt is, nekem behívható mindkét kutyám, de már gondolkodtam, hogy veszek ilyen nyakörvet, mégiscsak könnyebb szemmel tartani őket a sötétben. Meg attól is függ, hol sétáltatsz, van ahol közel van az út, akkor tudnám, mikor hívjam vissza a kutyáimat és mennyi távolságra eresszem el őket, ahol még nem veszélyes. Szóval én nem tartom hülyeségnek.

2009. nov. 9. 16:48
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
A mi kutyánkon sétáláskor van LED-es nyakörv és LED-es medál is. Mivel a többi kutyán más fajta van, így messziről tudjuk, hogy kinek a kutyája merre jár. Akiknek nincs, azokat meg zseblámpával keressük. Persze ha a gazdi hívja, akkor mindegyik kutya visszajön, de ennek ellenére hasznos dolog.
2009. nov. 9. 22:08
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg hasznosnak tűnik, az én kutyám behívható de volt már, hogy 2 percig ordítottam eszeveszetten neki, a végén már idegből, csak nem jött. Aztán észrevettem, hogy végig ott ült mellettem még én a távolban kerestem azért nem láttamXD Szerintem pont az ilyen eseteknél jön jól ha világít.
2009. nov. 10. 15:39
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem csak neked kell látnod a kutyád, hanem a másik kutyásnak is akinek nehezen behívható kutyája van, és ha előre látja a kutyád akkor megelőzhető a baj.

Vagy én biciklivel átmentem volna egy kutyán (sötétben), ha nincs rajta olyan villogó szar .

De még más érvek is vannak mellette .

2009. nov. 10. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!