Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nőnemű Cesar Millan-követők!...

Nőnemű Cesar Millan-követők! Szerintetek is szerepet játszik ennek az embernek a népszerűségében az, hogy (állítólag) jóképű, jó megjelenésű?

Figyelt kérdés
A hozzáértése mellett persze. Mert egy lány ismerősöm szerint nagymértékben. :D Mi erről a véleményetek?

2013. okt. 4. 22:00
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

Én oda meg vissza vagyok a latin pasikért, barna bőr, barna szemek, karakteres arc, de CM egyáltalán nem jön be. Töpszli is, öreg is, tenyérbemászó arca is van. Egyedül az akcentusa tetszik, de azt amúgy is imádom, ha spanyolok angolul beszélnek.

Szerintem simán ért a kutyákhoz, ennyi. Jó lehet, ha kimondottan csúnya lenne, nem lenne ekkora sikere, de ez kb. az élet összes területére igaz, hogy a jobb megjelenésű érvényesül, mert hozzá jó tulajdonságokat kapcsolunk.

2013. okt. 8. 07:57
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Na tessék, hát miért lennék én fiú? Esküszöm, újraregisztrálok kismariskaa névvel:D
2013. okt. 8. 08:02
 33/38 Akiteki ***** válasza:
100%
A "pali" miatt asszociáltam :)
2013. okt. 8. 08:20
 34/38 anonim ***** válasza:
48%

Nekem nem tetszik :D.Sok okosságot tud mondani, de sok baromságot is.Jól eladja magát, jó a marketingje is.

Ui:Nem gondoltam volna én sem, hogy az állatos témában hozzászóló emberkék nők.Azt hittem pasik.:D

2013. okt. 8. 08:52
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a Pali egy kicsit megtévesztő :D
2013. okt. 8. 10:27
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Azt szoktam mondani a férfiakra, hogy pali, ez ilyen jellegzetes szavam járása vagy mi, aztán ez ugrott be névnek:D
2013. okt. 8. 10:28
 37/38 Sári13 válasza:

Jó kérdés :D én a külsejét mindig "marketingnek" vettem vagyis már eléggé elamerikaisodott a hófehér fogaival meg a gyúrással... de én csak tanulok tőle.

a megjelenés biztosan számít de elég perverz lennék ha bejönne nekem (korkülönbség :D)

2013. nov. 3. 16:48
 38/38 anonim ***** válasza:

Én imádom, nekem nagyon bejön. Szép hófehér fogai, barna szemek ( *_* ) , fekete (most már őszes, de így is tetszik) haj, a kisugárzása, minden.

De nemcsak külsőleg, mert az akaratereje, a tudása, a szenvedélyes szeretetee a kutyák felé, a segítőkészsége, ahw, qvajóember, odavagyok érte ♥♥♥♥♥♥♥

Kár, hogy 32 év korkülönbség van köztünk:((((

2018. márc. 17. 12:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!