Nőnemű Cesar Millan-követők! Szerintetek is szerepet játszik ennek az embernek a népszerűségében az, hogy (állítólag) jóképű, jó megjelenésű?
Figyelt kérdés
A hozzáértése mellett persze. Mert egy lány ismerősöm szerint nagymértékben. :D Mi erről a véleményetek?2013. okt. 4. 22:00
11/38 anonim válasza:
ő nem pasi, egyszerűen csak Cesar Millan:)
12/38 A kérdező kommentje:
Na és ki az a kettő? :D Hogy ne érjen akkora sokk mégse. :)
2013. okt. 4. 23:23
13/38 anonim válasza:
Én nem buktatok le senkit, majd jelentkeznek maguktól, ha akarnak :D
14/38 A kérdező kommentje:
Hát persze, a lányok már csak ilyenek. :D De most kapaszkodj: ÉN is lány vagyok, csak beadtam a fiút, hogy senkit ne befolyásoljon. :D
2013. okt. 4. 23:48
15/38 anonim válasza:
Alacsony dugó,messze nem jóképű,viszont nagyon szórakoztató előadó,plusz ott a képernyő hatás.Szerintem azoknak jön be,akik még életükben nem voltak a kutyájukkal egy jó kutyasuliban.Inkább érdekes,mint ténylegesen hasznos,egy átlag kutyás számára.
16/38 anonim válasza:
Szerintem nem. Aki az alapján szeret valakit, hogy hogy néz ki, de szakmailag meg fingja nincs az illetőről, vagy arról, amit csinál, na az a nő annyit is ér, meg ért a dolgokhoz, kutyákhoz.
17/38 anonim válasza:
16os vagyok.
Akumi tényleg lány? :O heh... én is pasinak gondoltam, meg még sokakat akik névvel írnak. Kettőről én is biztosan tudom, hogy pasi egyébként :D
18/38 anonim válasza:
Jézusom, már miért kéne nekem bárkit mint pasit a szakmai kompetenciái alapján megítélnem? Valahogy sosem jutott még egyszembe ágyba vinni a villanyszerelőt csak azért, mert annyira jól kicserélte a villanykörtét. Rettentően gyerekes, hogy még ebbe is azt akarjátok belekeverni, hogy nem ért a kutyákhoz, hát könyörgöm, hogy jön az ide? Van egy csomó ember, aki hülye is, bunkó is, de attól még jól néz ki, jó pasinak minősül. A kérdés pedig erre vonatkozott, nem arra, hogy feleségül mennél-e hozzá :D
19/38 Akiteki válasza:
Az utolsó ha lenne a Földön, akkor tőlem kihalhatna az emberiség, akkor sem kellene.
(Kispalikee is lány???)
20/38 A kérdező kommentje:
Mér, akiteki TE IS??!!! :O
És akkor még a férfiak értelmesebbek a nőknél, mi?! Itt az összes szaktekintély nő! :D
2013. okt. 6. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!