Egerésző kutyafajtát, de melyiket?
jóóó nagy telkünk van, jó sok farakással, amibe szeretnek belevackolni az egerek. Olyan kutyát keresek, aki gyerekszerető és rágcsálótávoltartó is egyszerre. :) A terrierektől tartok, mert olyan konokak alapból... kiskorom óta szerelmes vagyok a mudiba... mondjuk talán kiterelné az egereket :D
Ötletek?
Köszönöm!
Köszönöm a többi választ is.
gondolkoztam a pumin is, de olyan mély már a mudi szerelem bennem, lehet, h mudi lesz, és ezt akkor se fogom megbánni, ha ő lesz az egerek legjobb barátja ;)Mindig is mudit szerettem volna, csak nem akartam bevállalni úgy, hogy nem tudom biztosítani számára azt, amire szüksége van. Most már meg tudom tenni.
Tisztában van apósom azzal, hogy mi a különbség a szaporítótól vásárolt kutya és a tenyésztőtől vásárolt kutya között, ne aggódjon senki emiatt. Elég sok kutyája volt már, mint írtam, most épp egy keveréknek adunk szerető otthont, az öreg pulink most pusztult el, tehát a magyar fajtához is már szokva vagyunk. (jó-jó tudom, a puli nem mudi...)
szóval lehet, hogy az egerészést másra bízom, máshogy oldjuk meg, ha meg a mudi mégis levadássza őket, annál jobb ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!