Kutyafajtát keresek valami ilyesmi kutyust ismertek?
Ha igazán tapasztalt lennék, tudnád, hogy a kert mérete nem számít, mert a séta a fontos, ahol lemozgatod a kutyát, de ha számítana, akkor is a kistestű kutyák általában pörgősebbek, mint a macik, több teret igényelnek.
Mindenesetre ezek alapján neked tökéletesen megfelel egy átlagos menhelyi keverék kutya is, ne költs el feleslegesen egy havi fizetést egy fajtatiszta kutyára.
Drótszőrű foxit javasolnék. Az kicsi, mókás, ugrik, és mindenki imádja. Pl:
Itt ha találgatunk,nem ismerjük a pontos igényeidet. De ha eg yicipicit tudsz angolul ,ezt kell kitöltened szerintem . :
Épp azért kértem a véleményeiteket, mert tudom, milyen kutya tetszene és le is írtam. Az meg kit érdekel, hogy hogy néz ki a kutya? Azért írtam, hogy tapasztalt gazdinak, mert tudom, hogy kell velük bánni, és nem mindegyiknek ugyan olyan az egyénisége, ezért én már elbírnék egy olyan kutyussal, akit akár nehezebb tanítani. És nem kutyasportra gondoltam, csak hobbi szinten. De hagyjuk, akkor nem kell több válasz, elég volt :D
Köszönöööm #2.! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!