Mit tegyek, ha a 9 éves kutyámat nem bírják el a hátsó lábai, van remény?
3 hónapon belül úgy leépült szegény, hogy mostanában egyre többet fekszik, mert a hátsó lábai nem bírják el (pedig annyira élénk még és folyton labdázna)
már az első jelnél kihívtuk az állatorvost, írt fel neki gyógyszert és vmi kagylós kapszulát, de nem segít neki
Annyit mondott a doki h nem tehet semmit, ezeknek a kutyáknak gyakran ez végzetük
Szeretném elvinni megröntgeneztetni őt
Milyen eredmények születhetnek és azok közül melyek gyógyíthatóak????
Ha van remény, esély a gyógyulásra (röntgen eredmény függvénye), akkor mindent hajlandó vagyok kipróbálni, ha sajnos nem, akkor nem szeretném, hogy tovább szenvedjen :(
naponta, 2 naponta ki szoktam vinni egy erdős-mezős területre sétálni (ide többen is járnak), itt szoktunk játszani általában 2-4 órát
és 3 hónapja kb észrevettem, hogy a játék/séta után gyengébb a bal hátsó lába, ekkor felhívtam a dokit, írt fel táplálékkiegészítőket, azt mondta várjak néhány hetet míg beépülnek/hatnak
vártam, nem segített, sőt a másik lába is gyengült (közben persze igyekeztem nem megerőltetni a kutyust, csak egy rövidebb sétára vittem ki őt)és felkerestem ismét a dokit
akkor írta fel a gyógyszert és másfajta kiegészítőt, azt mondta várjak ismét
nem javult és most ott tartunk, amit fent leírtam
Felvettem a kapcsolatot a másik orvossal
talán ő tud majd segíteni
Enyhíteni biztosan tudnak a helyzeten. Ha másként nem , gyógyszerrel. Ha pedig már olyan szinten lesz, hogy járóképes lesz, vidd sétálni , mert a mozgás kell az izmoknak. De ne csinálj vele semmi rohangálós, ugrálós játékot már. Csak, amennyit maga megtesz.
Kívánom, eredményes legyen a dokihoz menés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!