Ez de szégyen ez a videó!
Pedig az elején még egész épelméjűnek tűnik pasi.
Csak pont amit a kérdező kérdez, arra nem mutat használható dolgot.
Ilyen szarral égeti magát, és még van pofájuk a tévében mutogatni... hova süllyed még a világ?!
Pü. ment!
Beválik, csak kb 3 hónap alatt lehet annyi eredmény elérni, mint fegyelmezéssel egy nettó 35 másodperc alatt.
Tök hatékony.
Addig is forgolódhatsz mint egy sárgalapos.
További sportsikereket kívánok! :)
Még mindig nem tudjuk, hogy te hogyan csinálnád? Nekem a forgolódás kb. 10 alkalom után eredményt hozott, mert a kutya megértette ezt a fajta kommunikációt és beállt mögém. Természetesen a különböző karakterű kutya-gazdi párosok esetében lehet, hogy más technikák is hatékonyak, vagy akár még hatékonyabbak is lehetnek ennél. Ezért is lenne jó, ha megismerhetnénk a te verziódat, mert lehet, hogy másoknak hasznára válna.
Köszönöm a jókívánságot, de családi kutyáim vannak és nem sportolok velük, tehát nem lesznek sportsikereink. :)
a leghúzósabb kutyát ha egy kicsi értelem szorult a fejébe akkor 4rántás után már látható nagyon komoly javulás (ha annyira nem iqfájter és mondjuk elég berögzült dolog nála a húzás akkor lehet több) de semmiképpen nem hónapok :D a legdurvább esetben maximum szerintem félóra lehet de az már nagyon extrém eset.
Igazából nem láttam még olyan kutyát akinél ez nem működik (persze ha a technika maga helyes volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!