Mi a véleményetek Happy dog vagy dog chow?
Úgy gondolom ezek még megfitezhetőek....
Ti melyiket ajánljátok? Tapasztalatok?
A kettő közül egyiket sem. :)
Mint írták fentebb: Brit (lehetőleg Brit Care).
Dog chow egy hulladék. A happy dog sem egy nagy szám, de emészthető.
Egyébként legalább kaptok valami jutalékot a brit-től? Én is etetem, de inkább a fogyókúrázóknak. Annyira nem nagy szám, hogy automatikusan minden kérdésre azt nyomják be.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!!!
a brit care tápot nem is ismerem, nem merek olyan tápot kockáztatni, amiről kevesen tudnak....
"a brit care tápot nem is ismerem, nem merek olyan tápot kockáztatni, amiről kevesen tudnak...."
Tehát azért nem adod az egyik legjobb, normális árú tápot a kutyádnak, mert te nem hallottál még róla? Logikus.
Mi Brittel és Brit Care-rel etetünk.
A dog chow es a happy is hulladék.
A Britet pedig nyilván azért mondják ennyien,mert náluk bevált.
De nem hiszem,hogy ezt neked kellene magyarázni Akiteki.
De tapasztalataim szerint 10 kutyából 7-nek jó a Brit.Még a dog chow-tól általában sok a széklet(nálunk is az volt) a happy dogtól meg fosnak a kutyáknak.(Ez is volt nálunk)
És természetesen vannak jobb tápok a Britnél,de azok már drágábbak.Ebben az árban a Brit a legjobb.
"Tehát azért nem adod az egyik legjobb, normális árú tápot a kutyádnak, mert te nem hallottál még róla? Logikus."
senkinek nem vontam kétségbe a véleményét és úgy gondolom érthető, hogy az ember meg szeretné tudni mit adhat a kutyájának...
de a fennt idézett mondatot írónak üzenem, hogy ilyen "remek" modorral rendelkező emberektől NEM KELL A VÁLASZ
akkor kell válaszolni egy kérdésre, ha képesek vagyunk normálisan reagálni egy kérdésre.
tehát nincsenek ilyenfajta véleményeink
Az ember azért ír ide, mert itt ELVILEG MINDENT MEG LEHET KÉRDEZNI....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!