Tenyészteni hogy áll neki az ember? Mit kell nézni egy állaton, mik a szempontok? Genetikailag mi fontos? A legmélyebb részletekig minden érdekel
Figyelt kérdés
nincs állatom, csak éredklödöm2013. okt. 2. 08:53
11/12 zsuzsabazsa válasza:
Tudomásom szerint nem kell adózni ha éves szinten, az /összeget nem tudom biztosan/ összeg nem haladja meg a 200-vagy a 600-ezret. Ezen felül már igen.
12/12 A kérdező kommentje:
bullterreieres vagyok, de a thai ridgeback az új szerelem.. kicsi vagyok én még ilyenekhez :D hülyén meg nem akarom csinálni. bár kutyákhoz "értek", tanultam és gyakorlatban is kutyasuliztam de minimálisan, került már hozzám is bolond bullterrier, de szinte minden javítható. és sikerül is. abban annyira nem hiszem hogy 1-1 fajta kinek mennyire meg nem ajánlható. a legtöbb gazdinak semmilyen kutyát nem ajánlanék :)) persze biztos vannak minimális eltérések de ha valaki ésszel kutyázik a kutya is normális. ha az idegrendszer is oké. gondolom én. de azért a tenyésztés.. azért általános állattenyésztési ismeretek szerintem elkelnek, nyilván nem sertés, de a genetika azért csak számít. először egy alkalmas állat kell, ahhoz meg alkalmas hely, és elég idő. inkább maradok hobbikutyás és befogadok ismét valami "senkineksemkell" bullimaradékot hogy megjavítsam. és addig is maradok boldog kiállításlátogató, fórumozok, és befolyok kutyássabb körökbe hogy lássak, tapasztaljak. lehet csak vágyálom marad örökre :')
2013. nov. 22. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!