Máltai gazdik! (? )
Mesélnétek egy picit a kutyusaitokról? Mennyire játékosak, mit szeretnek játszani, labdát, kergetőzést, rongyokat, csörgős-sípolóst? Gazdival együtti játékot, vagy inkább elrágcsálják a sípolóst egyedül?
Szeretnek sokat sétálni? Mit szeretnek a sétában, szaladgálni, egyedül szaglászni, vagy inkább a többi kutyussal játszani ismerkedni? Gyorsan elfáradnak, megunják, vagy ha lent maradtok velük, mondjuk szép időben, eljátszanak órákig is?
Bent a lakásban mit szoktak csinálni? Alszanak ha nem szóltok hozzájuk, vagy követnek, néznek, figyelnek? Ott szeretnek lenni ahol épp vagytok vagy elhúzódnak pihengetni? Ha éppen gazdis kedvük van, játszani hívnak titeket, vagy simit kérni, ölbe ülni?
Szóval mindenre kíváncsi vagyok, milyen velük az együttélés!
Persze tudom hogy minden kutyus egyedi de kiváncsi vagyok a tieitekre, a személyes tapasztalaitokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!