Tegnap fogadtam orokbe egy maltai selyempincsit. Ma nezegetjuk egymast, sose volt kutyusom, de regen szerettem volna. Hogyan lehet eltavolitani a konnyektol bebarnult foltokat a pofacskajan es a popsijan, ha samponnal nem furoszhetem?
szia ezt nem teljesen értem, bár van kutyám, nagyobb mmint a máltai.
mi az h könnyektől bebarnult rész a fenekén?
Lehet kapni Angel eyes port amit a kutya vizébe kell rakni és elvileg az segít,még nem próbáltam,csak hallottam.
Amúgy bizonyos baktériumok okozzák a barnaságot.Táp váltás is segíthet :)
Facen van egy csoport a "Bichon kedvelők baráti köre" ott sok infó van erről :)
Gyógyszertárban lehet kapni bórvizet, azzal törölgesd át a szeme alatt a szőrt minden nap.
Itt van pár cikk ami a könnyezésről ír:
Lehet kapni kutyafelszereléses webshopokban is könnyfolt eltávolítót, de nem tudom, melyik mennyire hatásos. Különben ne ijedj meg, majdnem minden fehér színű, hosszúszőrű kutyusnak megvan ez a problémája.
A már bebarnult részt nem lehet kifehéríteni,azt egyszerűn le kell vágni.Szűrt vizet adjál neki,az nekünk bevált!
Amúgy én is csak ajánlani tudom a faces 'Bichon kedvelők baráti körét'!Nagyon rendesek a tagok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!