Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan vegyem rá a beteg...

Hogyan vegyem rá a beteg kutyámat, hogy egyen?

Figyelt kérdés

A 9 éves keverék kutyusomnál megállapították, hogy májbeteg és bőrférges. Megkezdtük a kezeléseket egy hete, de most hétvégére rosszabbul lett. Nem hajlandó enni. Egyedül a vitaminokat és néhány szem háztartási kekszet nyammog el.

Ma voltunk ultrahangon, szerencsére nincs szervi elváltozás, de a doki szerint okozhatja a rosszullétet a dögök... pusztulása. Este kapott valamilyen tápszert, pasztát, nem tudom, mi a neve.

2013. szept. 30. 22:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

kedves 8-as válaszoló: nagyon sajnálom a cicádat, részvétem miatta :(

képzeljétek, ma evett majdnem magától, még adogatni kell neki a tápot, de legalább megeszi

először hill's táppal próbálkoztunk, de azt egyáltalán nem eszi, most a royal canin jött be

az a baj, hogy semmilyen fehérjét nem ehet, legalábbis ha eszik, akkor annak nagyon jó minőségűnek kell lennie, illetve most egy hónapig "táp diétán van", csak ezt eheti

ma picit mászkált is, már nem csak fekszik

remélem nem romlik vissza az állapota

2013. okt. 1. 20:34
 12/12 anonim ***** válasza:

8-as vagyok.

Nekem azt mondta a doki, hogy főtt tojást meg sajtot adhatok neki, mert az jó minőségű fehérje. Csak sajnos ő azt sem kérte. :( De ha a te kutyusod szereti, azt még megpróbálhatod. Persze előtte azért kérdezz rá a dokitól, tuti ami tuti, ilyen komoly kérdésben ne hallgass egy fórumozó ismeretlenre. :)

2013. okt. 1. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!